Εύβοια: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικο - Στο αυτόφωρο άντρας που πήγε να προστατεύσει το παιδί

Ελλάδα
Εύβοια: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε ανήλικο - Στο αυτόφωρο άντρας που πήγε να προστατεύσει το παιδί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανήλικοι μαθητές λυκείου, θεωρώντας ότι ο άνδρας χτύπησε το ζώο, κάλεσαν την αστυνομία ενώ στο σημείο προκλήθηκε ένταση μεταξύ τους

Πανικός το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία των Ψαχνών στην Εύβοια με ένα ανήλικο παιδί να δέχεται επίθεση από αδέσποτο σκύλο και έναν πατέρα να καταλήγει στο αυτόφωρο ενώ πήγε να το προστατεύσει…

Σύμφωνα με το eviathema.gr, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, το αδέσποτο ζώο περιφερόταν στην κεντρική πλατεία, όταν πήγε και επιτέθηκε σε ένα παιδάκι το οποίο έπαιζε με συνομήλικούς του. Τότε ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο σημείο έτρεξε άμεσα να απομακρύνει τον σκύλο ώστε να προστατέψει το παιδί.

Ανήλικοι μαθητές λυκείου, θεωρώντας ότι ο άνδρας χτύπησε το ζώο, κάλεσαν την αστυνομία ενώ στο σημείο προκλήθηκε ένταση μεταξύ τους.

Αστυνομικοί του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα τον οποίο και οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, συνοδεία των ανηλίκων οι οποίοι προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του καταθέτοντας ότι το χτύπησε.

Ο άνδρας κρατήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ αφέθηκε λίγο αργότερα μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα.

Αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με το eviathema.gr, ανέφεραν ότι λίγο νωρίτερα από το περιστατικό μαθητές έπαιζαν με lazer στο σημείο ρίχνοντάς το πάνω στο εν λόγω σκυλί, με αποτέλεσμα εκείνο να πανικοβληθεί και να ακολουθήσει το περιστατικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News