Εκλογές 2023: Στην Πάτρα ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου - «Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει»

Ελλάδα
Εκλογές 2023: Στην Πάτρα ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου - «Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 538ο εκλογικό τμήμα του δήμου Πατρών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

«Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 538ο εκλογικό τμήμα του δήμου Πατρών, το οποίο στεγάζεται στο 2ο γυμνάσιο της πόλης.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε:

«Η Ελλάδα, ο Ελληνισμός έχουν τεράστιες δυνατότητες.Μπορούμε να φτιάξουμε μία κοινωνία πιο δίκαιη, πράσινης ανάπτυξης, συμμετοχική και βέβαια με πολιτισμό και αξιοπρέπεια για όλους και ελπίδα για τους νέους. Αλλά όμως πρέπει να αλλάξει η Ελλάδα. Με την ψήφο μας σήμερα και την συμμετοχή μας καθημερινά. Αλλιώς θα συνεχίσουμε τη λεηλασία την πελατειακή του πλούτου του ελληνικού λαού υπέρ των λίγων και ισχυρών, τον αφελληνισμό της οικονομίας μας, την υπονόμευση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων. Και βέβαια θα ζούμε και συνεχείς κρίσεις, αχρείαστες. Για αυτό εύχομαι σε όλους, από αυτά εδώ τα σχολεία, στο χώρο της παιδείας, να είναι σύμμαχος όλων μας η γνώση στην άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News