Ο γιος τους έπαθε ανακοπή δύο φορές: Η σωτήρια επέμβαση οδηγού ασθενοφόρου και νοσηλευτή

Ελλάδα
Ο γιος τους έπαθε ανακοπή δύο φορές: Η σωτήρια επέμβαση οδηγού ασθενοφόρου και νοσηλευτή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σωτήρια φαίνεται να ήταν η επέμβαση του ασθενοφόρου, το οποίο έφτασε μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, καθώς και του νοσηλευτή. Ο ασθενής, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο έπαθε ανακοπή για δεύτερη φορά, με τον νοσηλευτή να καταφέρνει να τον φέρει ξανά πίσω στη ζωή - Η συγκινητική επιστολή πατέρα ασθενή στο προσωπικό της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Λεμεσού

Μια συγκινητική επιστολή που έλαβε από πατέρα ασθενή το προσωπικό της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Λεμεσού μοιράστηκε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Υπουργείου Υγείας, Ριάνα Κωνσταντίνου.

Μέσω της επιστολής, εκφράζονται ευχαριστίες σε νοσηλευτή και σε οδηγό ασθενοφόρου, οι οποίοι εργάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και ανταποκρίθηκαν «άμεσα και με επαγγελματισμό σε πολύ σοβαρό περιστατικό».

Σύμφωνα με τον πατέρα, ο οποίος έστειλε την επιστολή, ο γιος του κατά τη διάρκεια μαθήματος οδήγησης στο οποίο ήταν συνοδηγός, έπαθε σοβαρό έμφραγμα το οποίο του προκάλεσε ανακοπή καρδιάς. Σωτήρια φαίνεται να ήταν η επέμβαση του ασθενοφόρου, το οποίο έφτασε μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, καθώς και του νοσηλευτή. Μάλιστα ο ασθενής, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο έπαθε ανακοπή για δεύτερη φορά, με τον νοσηλευτή να καταφέρνει να τον φέρει ξανά πίσω στη ζωή.

«Σας πιέζω συνέχεια και επιμένω συνέχεια για να έχετε την καλύτερη εκπαίδευση… Δεν με ενδιαφέρει εάν είστε κουρασμένοι…θυμώνω, φωνάζω και δεν είμαι η καλύτερη στην διοίκηση γιατί συνέχεια απαιτώ από εσάς και θέλω περισσότερα… όχι για μένα για τους πολίτες αυτής της χώρας.. ποτέ για μένα και ποτέ για εσάς!! Αυτή η επιστολή που μόλις έλαβα είναι ο κόσμος μας όλος!!! Μάριε Αχιλλέως είσαι ο Ήρωας μου… Μορφάκη είσαι εξαιρετικό παράδειγμα προς μίμηση… Ο πατέρας που την έστειλε έκλαιγε στο τηλέφωνο.. κλαίω και εγώ γιατί ήθελε μαγκιά και γνώση για να διασωθεί αυτή ζωή», έγραψε στην ανάρτησή της η Ριάνα Κωνσταντίνου.

Δείτε αυτούσια την επιστολή:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News