Αγωνία για την 56χρονη αγνοούμενη - Το τελευταίο στίγμα στο κινητό της πριν την εξαφάνιση

Ελλάδα
Αγωνία για την 56χρονη αγνοούμενη - Το τελευταίο στίγμα στο κινητό της πριν την εξαφάνιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη ανησυχία στο Μαρούσι για την τύχη της Κατερίνας Μπάτσου, η οποία την Παρασκευή ξεκίνησε για το κατάστημα που δουλεύει αλλά δεν έφτασε ποτέ

Ανησυχία επικρατεί στο Μαρούσι έπειτα από την εξαφάνιση της 56χρονης, Κατερίνας Μπάτσου, της οποίας τα ίχνη αγνοούνται από το πρωί της Παρασκευής. Μάλιστα, στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός με τις έρευνες για τον εντοπισμό της να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η Κατερίνα Μπάτσου ξεκίνησε την Παρασκευή για το κατάστημα που δουλεύει πίσω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αλλά δεν έφτασε ποτέ. Οι συγγενείς της, ανήσυχοι, την αναζητούν μέσω της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και με αναρτήσεις στα social media.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού της πριν την εξαφάνιση

Κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν κοντά στο σπίτι της στην οδό Σωρού να κινείται με το αυτοκίνητό της, ένα FIAT Panda, κόκκινο με αριθμό κυκλοφορίας ΙΟΒ4248.

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως το τελευταίο στίγμα που έδωσε το κινητό της τηλέφωνο πριν απενεργοποιηθεί, ήταν από την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Αλιβερίου.

Η αγνοούμενη έχει ύψος 1,65, καστανόξανθα ίσια μαλλιά και κάστανα μάτια. Οι συγγενείς της, απευθύνουν έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι, να επικοινωνήσει με το «Τούνελ» ή τις Αρχές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News