"Τι ομάδα είσαι" : Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ανηλίκους - Ξύλο με σιδερογροθιά, στειλιάρια, μαχαίρια και τσεκούρι

Ελλάδα
"Τι ομάδα είσαι" : Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ανηλίκους - Ξύλο με σιδερογροθιά, στειλιάρια, μαχαίρια και τσεκούρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη συνέχεια, εξαπέλυσαν άγρια επίθεση σε βάρος των δύο φιλάθλων τραυματίζοντάς τους με σιδερογροθιά, ενώ παράλληλα τους εξύβριζαν

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό ανηλίκων με οπαδικά κίνητρα, που συνέβη στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης(17/5) στη Νέα Ερυθραία, όπου ομάδα περίπου 25 ατόμων επιτέθηκε και τραυμάτισε ανήλικους.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι τρεις συλληφθέντες είναι ελληνικής καταγωγής και ηλικίας 16, 19 και 20 ετών.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα περίπου 25 ατόμων που κινείτο με αυτοκίνητο και δίκυκλα προσέγγισαν δύο φιλάθλους στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, ο ένας μάλιστα ήταν ανήλικος και φορούσε μπλούζα με τα διακριτικά της ομάδας του.

Στη συνέχεια, εξαπέλυσαν άγρια επίθεση σε βάρος των δύο φιλάθλων τραυματίζοντάς τους με σιδερογροθιά, ενώ παράλληλα τους εξύβριζαν.

Αφού οι παθόντες κατάφεραν να απομακρυνθούν, η ομάδα των 25 ατόμων πραγματοποίησε εκ νέου επίθεση σε κοντινή απόσταση σε βάρος 4 ατόμων (εκ των οποίων 3 ανήλικοι), οι οποίοι ήταν στην ίδια παρέα με τα πρώτα θύματα.

Ειδικότερα, τους προσέγγισαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας κουκούλες και κράνη, κρατώντας ξύλινα στειλιάρια, μαχαίρια και τσεκούρι και αφού τους ρώτησαν τι ομάδα είναι, τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, και αφαίρεσαν το κινητό ενός εκ των θυμάτων.

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν κοντά στο σημείο των επιθέσεων δύο αυτοκίνητα, οι επιβαίνοντες των οποίων φορούσαν κουκούλες και στη θέα των αστυνομικών οι οδηγοί τους ανέπτυξαν ταχύτητα.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ένα από τα δύο αυτοκίνητα, που επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ξύλινο στειλιάρι,

ξύλινο ρόπαλο,

μεταλλική τσιμπίδα,

κεραία αυτοκινήτου,

-2- κουκούλες τύπου full face,

μπλούζα με κουκούλα και

σπρέι.

Στη συνέχεια, τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς και έπειτα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στις ανωτέρω επιθέσεις και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News