Θρίλερ με τον 81χρονο καναλάρχη: Ποιος πήρε τον Κωνσταντίνο Παπανικόλα από το σπίτι του λίγο πριν πεθάνει (vid)

Ελλάδα
Θρίλερ με τον 81χρονο καναλάρχη: Ποιος πήρε τον Κωνσταντίνο Παπανικόλα από το σπίτι του λίγο πριν πεθάνει (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας μήνες πριν τον θάνατό του ζητούσε από τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ωρωπού να τον επισκεφτεί στο σπίτι του για να μην τον πάρει ο αδερφός του

Θολό είναι ακόμα το μυστήριο γύρω από το θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, συνιδιοκτήτη του Kontra Channel, αφού οι συνθήκες υπό τις οποίες έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας παραμένουν αδιευκρίνιστες εν αναμονή και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας μήνες πριν από το το θάνατό του φέρεται, μάλιστα, να ζήτησε από διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ωρωπού, σύμφωνα με τον ALPHA, να τον επισκεφτεί στο σπίτι του προκειμένου να μην τον πάρει ο αδερφός του.

Σε βίντεο ο ίδιος απεικονίζεται να λέει «κύριε Λαγέ καλησπέρα σας. Σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να έρθετε το Σάββατο μαζί με την επιτροπή για να με βοηθήσετε; Περιμένω. Σας ευχαριστώ πολύ».

Ο ανιψιός του το είχε παραξηλώσει

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-csodn9eq6b69

«Ο Παπανικόλας ήθελε να βάλει μία τάξη (και επικοινώνησε με τον αστυνομικό διευθυντή). Ο ανιψιός του το είχε παραξηλώσει. Έφερε παπά να τον διαβάσουν να του φύγει γρήγορα η ψυχή» είπε ο φίλος του Παπανικόλα, Σπύρος Λαμπίρης.

Ο δικηγόρος, μάλιστα, Κωνσταντίνου Παπανικόλα, Στέλιος Σούρλας, ανέφερε πως «ο Παπανικόλας είχε εκφράσει τη σφοδρή του αντίδραση να φύγει από το σημείο εκείνο στο σπίτι του, ήθελε να παραμείνει εκεί και επίσης σε βιντεάκι που είχε κάνει είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να μπει σε δικαστική συμπαράσταση από κανέναν τρίτο πλην του στενού του φίλου του κ. Λαμπίρη».

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cshrz1brmbjl

Ενώ, σε σχέση με τις μετοχές του Kontra Channel και την απόπειρα ιδιοποίησής τους από άλλο πρόσωπο, ο κ. Σούρλας είχε δηλώσει: «Είχε γίνει προσπάθεια και είναι εις γνώσιν και της διοίκησης του Kontra Channel και του ΕΣΡ από ένα συγγενικό του πρόσωπο [...] να τού πάρει τις μετοχές πριν από 1,5 χρόνο. Όταν όμως ο Παπανικόλας αντιλήφθηκε ότι ήταν άλλο αυτό που υπέγραψε και ότι ξεγελάστηκε προχώρησε στις νόμιμες ενέργειες και έχει υποβάλει μήνυση για απόπειρα κακουργηματικής απάτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News