Κυριάκος Μητσοτάκης: "Η Μαρέβα είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου" (vid)

Ελλάδα
Κυριάκος Μητσοτάκης: "Η Μαρέβα είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου" (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διασκεδάζω με το TikTok και είναι ένα μέσο που μπορεί να μου επιτρέψει να δείξω μια διαφορετική μου πλευρά»

Συνέντευξη έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή "Super Κατερίνα" του Alpha με την Κατερίνα Καινούργου. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επικοινωνία των  νέων οι οποιοι δεν διαβάζουν εφημερίδες και είναι στα social media. Ακόμη μίλησε για την είσοδο του στο κόσμο των social στο TikTok.

Συγκεκριμένα είπε «Διασκεδάζω με το TikTok και είναι ένα μέσο που μπορεί να μου επιτρέψει να δείξω μια διαφορετική μου πλευρά» και συμπλήρωσε ότι οι πολιτικοί παραπαίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά.

Για το debate ο πρωθυπουργός είπε ότι ελπίζει κάποιοι νέοι να το είδαν ή έστω κάποιες απαντήσεις.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-csofiq9a2veh

Για την κουβέντα που είχε στα διαλείμματα με τον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός είπε: «Είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι αλλά όταν βρισκόμαστε τηρούμε τους κανόνες της ευγένειας και της ευπρέπεας. Προφανώς μπορούμε να πούμε δυο κουβέντες».

Πρόσθεσε ωστόσο: «Δεν είναι ο άνθρωπος που θα έβγαινα να πιώ μια μπύρα. Το ίδιο θα έλεγε κι αυτός για μένα».

Στο ερώτημα με ποιον πολιτικό αρχηγό θα έβγαινε για μια μπύρα είπε: «Με τον Δημήτρη Κουτσούμπα θα έβγαινα για μια μπύρα».

«Η Μαρέβα είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου»

Για την σχέση του με την σύζυγό του ο πρωθυπουργός είπε ότι το μεγάλο διάστημα που ήταν σε διάσταση δυνάμωσε την σχέση τους. «Δεν την αγαπώ απλά αλλά την σέβομαι και την εκτιμώ. Είναι ένα μεγάλο στήριγμα», τόνισε και είπε χαρακτηριστικά: «Ναι είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου».

Είπε ακόμα ότι είναι έτοιμος να γίνει παππούς. «Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή και δεν θα αργήσει αυτή η ώρα, θα γίνει. Μου φαίνεται παράξενο γιατί αισθάνομαι πολύ νέος αλλά πιστεύω ότι τα εγγόνια θα μας δώσουν ένεση νεότητας».

Για τον πατέρα του εκτίμησε ότι θα ήταν χαρούμενος να τον έβλεπε. Δεν με έσπρωξε ποτέ να γίνω πολιτικός αλλά από εκεί που είναι όπως και η μητέρα μου θα είναι και οι δυο χαρούμενοι.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-csofld95ibup

Χαρακτήρισε ως την μεγαλύτερη πολιτική δυσκολία την πανδημία και ως την πιο δύσκολη σε προσωπικό επίπεδο την τραγωδία στα Τέμπη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News