Εκλογές 2023: Καταγγέλλει αποκλεισμό από τα ΜΜΕ η "Κοινωνία Αξιών-Φιλελεύθερη Συμμαχία"

Ελλάδα
Εκλογές 2023: Καταγγέλλει αποκλεισμό από τα ΜΜΕ η "Κοινωνία Αξιών-Φιλελεύθερη Συμμαχία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όλα τα ΜΜΕ έχουν αποσύρει τη διακαναλική της "Κοινωνίας Αξιών-Φιλελεύθερης Συμμαχίας", χωρίς να μας δίνεται καμία λογική εξήγηση», αναφέρεται στην επιστολή

Σε καταγγελία για τις αντιδημοκρατικές πρακτικές της κυβέρνησης, καθώς το κόμμα τους έχει αποκλειστεί χωρίς εξήγηση, όπως υποστηρίζουν, από τα ΜΜΕ, προχωρούν με επιστολή τους προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό οι εκπρόσωποι της "Κοινωνίας Αξιών-Φιλελεύθερης Συμμαχίας".

Διαβάστε τι αναφέρουν στην επιστολή τους:

«Κύριε Πρωθυπουργέ

Όλα τα ΜΜΕ έχουν αποσύρει τη διακαναλική της "Κοινωνίας Αξιών-Φιλελεύθερης Συμμαχίας", χωρίς να μας δίνεται καμία λογική εξήγηση.

Και όσα ΜΜΕ επρόκειτο να την μεταδώσουν και την είχαν εντάξει στο πρόγραμμά τους έχουν ανεβάσει ανάρτηση με τίτλο "βρίσκεται υπό επεξεργασία"!

Σε τηλεφωνικές μας οχλήσεις δεν μας δίνονται επαρκείς απαντήσεις γι' αυτήν την άκρως αντιδημοκρατική συμπεριφορά!

Είναι αδύνατο να σκεφθούμε ότι όντως μπορεί να δόθηκε εντολή από κυβερνητικά στελέχη σας για να αποσυρθεί η διακαναλική, επειδή σε αυτήν παρουσιάσθηκαν συγκεκριμένες αδυναμίες της εκτελεστικής εξουσίας της κυβέρνησής σας.

Εάν όμως όντως δόθηκε τέτοια εντολή, οφείλετε να παρέμβετε για να αποκαταστήσετε την Δημοκρατική τάξη και τον σεβασμό στους θεσμούς της χώρας, διότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά των στελεχών σας εκθέτει την κυβέρνηση και εσάς προσωπικά τον ίδιο.

Αναμένουμε επίσημη απάντηση

Εκ μέρους της "Κοινωνίας Αξιών-Φιλελεύθερης Συμμαχίας"

Στέλιος Φενέκος - Δέσποινα Λιμνιωτάκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News