Διευθύντρια έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μαθητών βάζοντας στο πούλμαν παραπάνω παιδιά (vid)

Ελλάδα
Διευθύντρια έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μαθητών βάζοντας στο πούλμαν παραπάνω παιδιά (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφαίρεσαν το δίπλωμα του οδηγού - Εξαφάνισαν" με μπουφάν τους παραπάνω μαθητές σχολικής εκδρομής

Δύο μαθητές παραπάνω από τον επιτρεπόμενο αριθμό επιβατών βρέθηκαν σε πούλμαν, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα.

Στο λεωφορείο επιβιβάστηκαν δύο μαθητές παραπάνω και όπως φαίνεται στο βίντεο του Mega, μία μαθήτρια καθόταν στο πάτωμα, μπροστά από ένα κάθισμα και ο συμμαθητής είχε βάλει πάνω της ένα μπουφάν για να μην φαίνεται.

Δείτε το βίντεο

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-csmwja8y6j5l

Όταν η αστυνομία σταμάτησε το λεωφορείο για έλεγχο, βρέθηκαν δύο υπεράριθμοι επιβάτες και αφαίρεσαν το δίπλωμα από τον οδηγό.

Μητέρα μαθητή τόνισε ότι: «Η αστυνομία πρώτα σταμάτησε για έλεγχο το ένα λεωφορείο, όπου εκεί βρέθηκαν τα δύο υπεράριθμα παιδιά, που κρύβονταν κάτω από τα καθίσματα. Όσο ωστόσο, κρατούσε η διαδικασία σε αυτό το λεωφορείο, ενημερώθηκε για τον έλεγχο τηλεφωνικά και ο οδηγός του δεύτερου, για να έχει τον νου του. Στη συνέχεια, τα πούλμαν επέστρεψαν στο γυμνάσιο της Φαρκαδόνας συνοδεία της αστυνομίας και εκεί βεβαιώθηκε η παράβαση και αφαιρέθηκε το δίπλωμα από τον οδηγό του πρώτου λεωφορείου».

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του σχολείου, αμφισβήτησε τις εικόνες του βίντεο, όμως παραδέχτηκε ότι υπήρχαν δύο παιδιά παραπάνω στο πούλμαν.

«Πήγαμε Τρίκαλα, κατεβήκαμε και στην επιστροφή που γυρίζαμε, επειδή κάποια είχαν παρεξήγηση εκεί η Β' με την Γ' Γυμνασίου "γιατί ήρθες και κάθισες εδώ με μένα" και λοιπά πήρε τον μπαμπά της και αυτός πήρε την Τροχαία, λογικά, για να τους σταματήσει στο δρόμο» ανέφερε χαρακτηριστικά η διεθύντρια και στη συνέχεια αρνήθηκε ότι υπήρχαν παιδιά που ήταν καθισμένα κάτω και τα έκρυβαν με μπουφάν.

«Στο γραφείο μου το πρωί, δύο παιδάκια "κυρία σας παρακαλώ, παρ’ τε μας κι εμάς". Τελείωναν, Γ’ Γυμνασίου, έπαιρναν το απολυτήριο και το θεώρησα… να τα αφήσω πίσω… κάπως… καταλάβατε; Κρίμα είναι λέω, ας τα βάλω. Λέω του οδηγού "να βάλω δύο παιδάκια που είναι παραπάνω;" Πήρα και τον σταθμάρχη, μου λέει "βάλ’ τα, μήπως πού θα πάνε; κοντά είναι"» πρόσθεσε η ίδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News