Μάριος Παπαγεωργίου: Ποιοι τον απήγαγαν και τον σκότωσαν - Οκτώ νέα πρόσωπα στο «κάδρο» των αρχών

Ελλάδα
Μάριος Παπαγεωργίου: Ποιοι τον απήγαγαν και τον σκότωσαν - Οκτώ νέα πρόσωπα στο «κάδρο» των αρχών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για οκτώ νέα πρόσωπα που φέρεται ότι συμμετείχαν στο θρίλερ της απαγωγής και της δολοφονίας του 27χρονου.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το MEGA, o εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του 27χρονου Μάριου Παπαγεωργίου είναι άτομο που είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα, με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με στρατιωτικούς, εμφανιζόταν να συνοδεύει χρηματοποστολές, ενώ επικαλείται ότι γνώριζε στελέχη της CIA στην Αθήνα.

Ποια είναι τα 8 νέα πρόσωπα

Ανάμεσα στα οκτώ νέα πρόσωπα που φέρεται ότι συμμετείχαν στη μοιραία αρπαγή του 27χρονου είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στον Άλιμο, που επισκεπτόταν ο άτυχος Μάριος Παπαγεωργίου και ο 83χρονος «εγκέφαλος» της αρπαγής και ένας οδηγός γνωστού τραπεζίτη.

Ακόμη στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι ιδιοκτήτης συνεργείου στην περιοχή της Δάφνης, αλλά και ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά τηλέφωνα στο κέντρο της Αθήνας, όπως και δύο αστυνομικοί.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News