Λευκάδα: Χειροπέδες σε 32χρονο για απόπειρα βιασμού

Ελλάδα
Λευκάδα: Χειροπέδες σε 32χρονο για απόπειρα βιασμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει βάζοντας τις φωνές - Βρέθηκαν από ναρκωτικά μέχρι... αρχαία νομίσματα

Συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), στη Λευκάδα, 32χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και τη νομοθεσία για την προστασία των αρχαιοτήτων.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο δράστης, τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Λευκάδας, προσπάθησε να βιάσει γυναίκα, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της.

Η γυναίκα αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Ακολούθως κατήγγειλε το περιστατικό ενώ η ΟΠΚΕ λίγη ώρα μετά εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη.

Σε έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, και τρία (3) νομίσματα, των οποίων η αρχαιολογική προέλευση και αξία θα εκτιμηθεί από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων και ανιχνευτής μεταλλικών αντικειμένων.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News