Δολοφονία Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες

Ελλάδα
Δολοφονία Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και οι δύο αρνήθηκαν την οποιαδήποτε εμπλοκή στην αρπαγή και δολοφονία του νεαρού φοιτητή, η σορός του οποίου δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα

Με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκαν ελεύθεροι πριν από λίγο, μετά τις απολογίες τους, οι δύο άνδρες 53 και 54 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται στην υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Ανακριτής και εισαγγελέας τους άφησαν ελεύθερους με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο αρνήθηκαν την οποιαδήποτε εμπλοκή στην αρπαγή και δολοφονία του νεαρού φοιτητή, η σορός του οποίου δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν βάσει ενταλμάτων που είχε εκδώσει ο ανακριτής, καθώς φέρονται να είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον «εγκέφαλο» της συμμορίας για την μεταφορά και την εξαφάνιση του πτώματος, σύμφωνα με το protothema.gr.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα απολογούνται και οι δύο γιοί του καταδικασμένου ως «εγκεφάλου» της υπόθεσης για τις ίδιες κατηγορίες με τους κατηγορούμενους που απολογήθηκαν βάση των ενταλμάτων σύλληψης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News