Τουρισμός: «Φωτιά» στις κρατήσεις για Ελλάδα από Αυστρία - Στις πρώτες επιλογές η Κρήτη

Κρήτη
Τουρισμός: «Φωτιά» στις κρατήσεις για Ελλάδα από Αυστρία - Στις πρώτες επιλογές η Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όποιος επιθυμεί να κάνει καλοκαιρινές διακοπές στην Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω θα πρέπει να βιαστεί καθώς η διαθεσιμότητα εξαντλείται, σύμφωνα με την TUI Αυστρίας

Αυξημένες κατά 25% από πέρυσι είναι οι ταξιδιώτες που καταγράφει η TUI Αυστρίας με κρατήσεις διακοπών στην Ελλάδα για τη σεζόν του 2023, με δημοφιλέστερους προορισμούς την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω. Μάλιστα, λόγω αυξημένης ζήτησης για ταξίδια στη χώρα μας, ο τουρ οπερέιτορ έχει αυξήσει το εύρος ξενοδοχείων και πτήσεων.

Το 2022, οι Αυστριακοί επισκέπτες της TUI σημείωσαν ιστορικά ρεκόρ σε αριθμητικό επίπεδο και για τη σεζόν του 2023 οι κρατήσεις στα Ελληνικά νησιά προήλθαν από ακόμη περισσότερους Αυστριακούς ταξιδιώτες. Εκτός από τα παραπάνω νησιά, η TUI Aυστρίας προσφέρει για το 2023 διακοπές και σε Κέρκυρα, Κάρπαθο, Ζάκυνθο, Θεσσαλονίκη, Κεφαλονιά, Σάμο, Σαντορίνη και Σκιάθο, σύμφωνα με το tornosnews.gr.

Σύμφωνα με την TUI Αυστρίας, όποιος επιθυμεί να κάνει καλοκαιρινές διακοπές στην Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω θα πρέπει να βιαστεί καθώς η διαθεσιμότητα εξαντλείται.

Νέα ξενοδοχεία στο πρόγραμμα του τουρ οπερέιτορ είναι το τετράστερο TUI Suneo Althea Village κοντά στα Χανιά και το TUI Suneo Niriides Beach Hotel στην Κω. Το brand TUI Suneo είναι δημοφιλές για επισκέπτες που αναζητούν οικονομικές προσφορές ξενοδοχείων.

Ο τουρ οπερείτορ προσφέρει συνολικά 4.500 ξενοδοχεία σε 24 Ελληνικούς προορισμούς της ενδοχώρας και των νησιών και, όπως ισχυρίζεται, διαθέτει το πιο εκτενές εύρος προσφοράς στην Ελλάδα.

Το χαρτοφυλάκιο ιδιόκτητων ξενοδοχείων και κόνσεπτ της TUI στην Ελλάδα, συνεχώς επεκτείνεται. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 49 ξενοδοχεία TUI στα brand TUI Kids Club, TUI Blue, TUI Magic Life, Robinson, TUI Suneo και Atlantica. Με τον συνεργάτη της, Atlantica Hotels & Resorts, η TUI αναβαθμίζει περαιτέρω τη στρατηγική της στο τομέα των ξενοδοχείων.

Παράλληλα, ο όμιλος προσφέρει 127 πτήσεις την εβδομάδα από την Αυστρία στη χώρα μας, με τις περισσότερες πτήσεις να έχουν προορισμό το Ηράκλειο (38), τη Ρόδο (21), τη Θεσσαλονίκη (13) και την Κω (11).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News