Πέρασαν 9 χρόνια από την δολοφονία του Βασίλη Μαρτζάκλη

Ελλάδα
Πέρασαν 9 χρόνια από την δολοφονία του Βασίλη Μαρτζάκλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ανθυπαστυνόμος ε.α. Βασίλειος Μαρτζάκλης επιστρέφοντας στην οικία του, ευρισκόμενος εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, αντιλήφθηκε συμπλοκή μεταξύ ιδιοκτήτη κοντινού σπιτιού και οπλισμένου με μαχαίρι διαρρήκτη

Τραυματίστηκε θανάσιμα την 11-05-2014, στη προσπάθεια του να ακινητοποιήσει και να συλλάβει δράστη, που αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία.

Ο Ανθυπαστυνόμος Μαρτζάκλης Βασίλειος γεννήθηκε το 1979 στην Ανδραβίδα Ηλείας και υπηρετούσε σε Υπηρεσίες Δίωξης Ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, την 11-05-2014 το βράδυ, ο Ανθυπαστυνόμος ε.α. Βασίλειος Μαρτζάκλης επιστρέφοντας στην οικία του, ευρισκόμενος εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, αντιλήφθηκε συμπλοκή μεταξύ ιδιοκτήτη κοντινού σπιτιού και οπλισμένου με μαχαίρι διαρρήκτη, επενέβη άμεσα και με πράξη αυτοθυσίας διέσωσε τον πολίτη, πλην όμως κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο Ανθυπαστυνόμος Μαρτζακλής Βασίλειος γεννήθηκε το έτος 1979 στην Ανδραβίδα Ηλείας και υπηρετούσε κυρίως σε Υπηρεσίες Δίωξης Ναρκωτικών. Ήταν έγγαμος και πατέρας δύο ανήλικων αγοριών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News