Τσίπρας: Σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη για τις υποκλοπές - «Για πρώτη φορά παραδέχτηκε το σκάνδαλο»

Ελλάδα
Τσίπρας: Σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη για τις υποκλοπές - «Για πρώτη φορά παραδέχτηκε το σκάνδαλο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Από τη χθεσινή συζήτηση προέκυψε μία σπάνια είδηση. Για πρώτη φορά δημόσια ο κύριος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών», αναφέρει ο κ. Τσίπρας

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας για την υπόθεση των υποκλοπών μία ημέρα μετά το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.

Συγκεκριμένα, μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Μητσοτάκη στο χθεσινό ντιμπέιτ για την υπόθεση των υποκλοπών, σε έκτακτη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας ανέφερε τα εξής:

«Μετά την ομολογία Μητσοτάκη μόνο με προοδευτική κυβέρνηση οι υπαίτιοι του παρακράτους θα λογοδοτήσουν...

Από τη χθεσινή συζήτηση, προέκυψε μία σπάνια είδηση. Για πρώτη φορά δημόσια, ο κύριος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών και ότι δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις. Αν όμως δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις, πώς ο ίδιος επικαλέστηκε εθνικό απόρρητο, προκειμένου να συγκαλύψει την αλήθεια στην εξεταστική επιτροπή και γιατί η κυρία Βλάχου που χωρίς κανέναν εθνικό λόγο παρανόμως υπέγραφε – η εισαγγελέας της ΕΥΠ - τις παράνομες αυτές παρακολουθήσεις; Γιατί παραμένει ακόμα στη θέση της και γιατί 9 μήνες μετά η Δικαιοσύνη δεν έχει αποδώσει καμία ευθύνη, καμία κατηγορία σε κανέναν; Η αναφορά του κύριου Ανδρουλάκη για την ανάγκη οι υπαίτιοι αυτού του παρακράτους να λογοδοτήσουν είναι εύλογη. Μόνο που είναι εξίσου εύλογο ότι με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται ποτέ αυτό να γίνει πράξη. Μόνο με προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να γίνει αυτό πράξη. Στις 22 του Μάη ας αναλάβουμε λοιπόν όλοι μας τις ευθύνες που μας αναλογούν», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News