ΣΕΦΕΑΑ: Η ΕΛ.ΑΣ. πενθεί ξανά. Ο Συνάδελφος Ε.Φ. Παρασκεύας Ηλίας έφυγε άδικα από κοντά μας

Ελλάδα
ΣΕΦΕΑΑ: Η ΕΛ.ΑΣ. πενθεί ξανά. Ο Συνάδελφος Ε.Φ. Παρασκεύας Ηλίας έφυγε άδικα από κοντά μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομική οικογένεια και οι Ειδικοί Φρουροί θρηνούν και πάλι τον άδικο χαμό ενός νεότατου συναδέλφου

Ένας 30χρονος ειδικός φρουρός, που υπηρετούσε στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία, είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο.

Ο οδηγός της μηχανής ενεπλάκη σε τροχαίο, λίγο πριν τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης (11/5/23), στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου, λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο.

Λεωφορείο το οποίο επιχειρούσε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας άφησε όμως την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα. Την ίδια ώρα, ο οδηγός του λεωφορείου βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής

Θρήνος στην οικογένεια των ειδικών φρουρών 

Η αστυνομική οικογένεια και οι Ειδικοί Φρουροί θρηνούν και πάλι τον άδικο χαμό ενός νεότατου συναδέλφου, Ειδικού Φρουρού της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας (Ο.Π.Π.Ι.).

Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Ηλίας, μόλις 30 ετών, έφυγε ξαφνικά και άδικα από κοντά μας συνέπεια τροχαίου ατυχήματος όταν, σήμερα 11/05/2023 τα ξημερώματα και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο τη στιγμή που εκείνο έστριβε στο ρεύμα ανόδου της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο.

Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα βρίσκεται δίπλα τους για να συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ     ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News