Τραγωδία στην Άρτα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που ξεψύχησε το 5,5 μηνών αγγελούδι

Ελλάδα
Τραγωδία στην Άρτα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που ξεψύχησε το 5,5 μηνών αγγελούδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το όχημα με φιμέ τζάμια του 37χρονου πατέρα που άφησε μέσα πάνω από 5 ώρες το κοριτσάκι και έσκασε από την ζέστη

Στη δημοσιότητα εικόνες από το αυτοκίνητο του 37χρονου πατέρα, που ξέχασε το 5,5 μηνών κοριτσάκι του, στην Άρτα. Η ασύλληπτη τραγωδία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο πατέρας πήρε το βρέφος προκειμένου να το μεταφέρει σε βρεφονηπιακό σταθμό, το πρωί της Τρίτης (9/5).

Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, ξέχασε το παιδί δεμένο στο παιδικό κάθισμα του αυτοκίνητου του και έφυγε με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο για τη Λευκάδα.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-csilhb6zt6y9

Επτά ώρες μετά, η 27χρονη σύζυγός πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το παιδί. Της είπαν, όμως, ότι δεν το είχε πάει κανείς. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον 37χρονο σύζυγό της, ο οποίος είχε πάει στην εργασία του, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είχε ξεχάσει το παιδί στο αυτοκίνητο. Όταν έσπευσε στο σημείο, όπου είχε σταθμεύσει το όχημά του, το βρέφος είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του. Ήταν ήδη αργά για το άτυχο βρέφος.

Τα φιμέ τζάμια του αυτοκινήτου εμπόδισαν τους περαστικούς να αντιληφθούν το παραμικρό, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος πήγε στις 9.15 ακριβώς απέναντι στους κάδους για να πετάξει σκουπίδια, την ώρα που το παιδί ήταν κλεισμένο στο ΙΧ, χωρίς δυστυχώς να αντιληφθεί το παραμικρό. Μας τάραξε το ότι δεν καταλάβαμε τίποτα, είναι πολυσύχναστο το μέρος, δήλωσε στην ΕΡΤ.

Το βράδυ της Τρίτης, η εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον 37χρονο πατέρα για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ σήμερα ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Δείτε εικόνες από το μοιραίο αυτοκίνητο του πατέρα, που μετέδωσε η εκπομπή T-Live:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News