Τραγωδία με νεκρό βρέφος στην Άρτα: Συγγενείς της μητέρας απειλούν να λιντσάρουν τον πατέρα (vid)

Ελλάδα
Τραγωδία με νεκρό βρέφος στην Άρτα: Συγγενείς της μητέρας απειλούν να λιντσάρουν τον πατέρα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο Άρτας όπου βρίσκεται φρουρούμενος ο πατέρας και απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.

Σε βεντέτα κινδυνεύει να εξελιχθεί η τραγωδία στην Άρτα με το 5,5 μηνών βρέφος που ξέχασε ο πατέρας στο αυτοκίνητο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου βρίσκεται φρουρούμενος από την Αστυνομία ο πατέρας και απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με το artinos.gr, ο πατέρας του μωρού είναι περίπου 35 χρονών. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρίσκονται στο νοσοκομείο της Άρτας.

Οι γονείς του μωρού βρίσκονται σε σοκ, με τη μητέρα να ζητά εξηγήσεις για όσα οδήγησαν στην τραγωδία. Ο πατέρας του παιδιού δεν άντεξε μπροστά στο βάρος της ασύλληπτης τραγωδίας και λιποθύμησε.

//--> //-->

Το χρονικό της τραγωδίας

Η ασύλληπτη τραγωδία στην Άρτα, σημειώθηκε το μεσημέρι όπου ένα βρέφος 5,5 μηνών έχασε τη ζωή του καθώς ο πατέρας του φέρεται να το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 3 ώρες.

Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη την Τρίτη (9/5), όταν ο 35χρονος Κ.Ζ. έφυγε για την εργασία του, παίρνοντας μαζί του και το μωρό για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό. Για άγνωστο λόγο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με το μωρό να παραμένει στο αυτοκίνητο και τον 35χρονο να εργάζεται κανονικά μέχρι τη στιγμή που δέχθηκε το τηλεφώνημα από τη σύζυγό του.

Η ίδια είχε ενημερωθεί από τον βρεφονηπιακό σταθμό ότι το παιδί δεν είχε παραδοθεί στις υπεύθυνες, με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί πού βρίσκεται το μωρό και να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το artinos.gr, όταν ο πατέρας βρήκε το παιδί στο αυτοκίνητο, εκείνο ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, δεμένο στο καρεκλάκι του, ενώ διέκρινε αφρούς στο στόμα του. Αμέσως το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία - νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News