Συνελήφθη ο 45χρονος λιμενικός με την χειροβομβίδα - Βρέθηκαν 100.000 ευρώ στην οικία του

Ελλάδα
Συνελήφθη ο 45χρονος λιμενικός με την χειροβομβίδα - Βρέθηκαν 100.000 ευρώ στην οικία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 45χρονος έκαψε το αυτοκίνητό της αξιωματικού του Λιμενικού μία ημέρα μετά την απόφαση του αρχηγείου να τον βγάλει σε διαθεσιμότητα.

Ενας 45χρονος λιμενικός συνελήφθη από τη Δίωξη Εκβιαστών για τον εμπρησμό αυτοκινήτου αξιωματικού του Λιμενικού αλλά και τη ρίψη χειροβομβίδας σε πολυκατοικία όπου διαμένει η ίδια αξιωματικός στη Γλυφάδα.

Ο 45χρονος άνδρας που ήταν από την αρχή ο βασικός ύποπτος, βρίσκεται σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος. Συνελήφθη την Δευτέρα από αστυνομικούς  στην οδό Βασιλέως Γεωργίου στη Γλυφάδα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν πολλά όπλα και 100.000 ευρώ, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό.

Ο συλληφθείς είχε «χρεώσει» στη συνάδελφό του την πειθαρχική έρευνα που έγινε σε βάρος του και οδήγησε στην «έξοδό» του από το Σώμα.

Ο 45χρονος έκαψε το αυτοκίνητό της μία ημέρα μετά την απόφαση του αρχηγείου να τον βγάλει σε διαθεσιμότητα. Την ίδια ημέρα εκτόξευσε χειροβομβίδα στην πολυκατοικία της αξιωματικού που υπηρετεί στη Γλυφάδα. Ωστόσο, η χειροβομβίδα δεν εξερράγη και εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη από τύχη αρκετό καιρό αργότερα.

Η χειροβομβίδα είχε εντοπιστεί στις 3 Μαΐου 2023 και είχε σημάνει συναγερμός στη Γλυφάδα. Αποκλείστηκαν οι δρόμοι και έφτασαν στο σημείο πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News