Ασθενής στο Δρομοκαΐτειο τραυμάτισε δύο νοσηλευτές

Ελλάδα
Ασθενής στο Δρομοκαΐτειο τραυμάτισε δύο νοσηλευτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Το παιδί κάποια στιγμή έγινε επιθετικό, είπα στον πατέρα αφήστε να το χειριστώ, ο πατέρας όμως ήταν σε περισσότερη σύγχυση από το γιο, ήταν σε σοκ"

Σε δύσκολο βράδυ εξελίχθηκε το χθεσινό για δύο εργαζόμενους του Δρομοκαΐτειου, αφού έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού ύστερα από ξέσπασμα νοσηλευόμενου.

Δύο εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος τραυματίστηκαν, η κ.Μαυρογιάννη με κάταγμα κλείδας και ο κ.Κατωπόδης με κάκωση στο αριστερό γόνατο και τη μέση.

«Ήταν ανοιχτή εφημερία. Κακώς, κατά την άποψή μου, είπαν στον πατέρα ενός ασθενούς να μείνει μέσα το βράδυ, γιατί εδώ τα επισκεπτήρια δεν έχουν επιτραπεί στα νοσηλευτικά ιδρύματα λόγω του COVID-19, καθώς ο ίδιος δεν είχε την απαραίτητη πείρα και τις γνώσεις με αποτέλεσμα να ξεφύγει η κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατωπόδης.

«Το παιδί κάποια στιγμή έγινε επιθετικό, είπα στον πατέρα αφήστε να το χειριστώ, ο πατέρας όμως ήταν σε περισσότερη σύγχυση από το γιο, ήταν σε σοκ. Ούτε που κατάλαβε πως χτύπησε την κοπέλα και εμένα». Χαρακτηριστικό, βεβαίως, είναι πως το προσωπικό είναι ελάχιστο. Συγκεκριμένα, στη βάρδια που εξελίχθηκε το συμβάν ήταν 2 άτομα για 30 νοσηλευμένους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News