Άγρια επίθεση 35χρονου από ομάδα ανηλίκων στην Καλαμάτα(vid)

Ελλάδα
Άγρια επίθεση 35χρονου από ομάδα ανηλίκων στην Καλαμάτα(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως δείχνει το βίντεο οι ανήλικοι χτυπούν τον αβοήθητο άνδρα, ξανά και ξανά με μπουνιές και κλωτσιές, δείχνοντας τρομακτικό μίσος

Άγρια επίθεση δέχθηκε 35χρονος από ομάδα ανηλίκων στην Καλαμάτα στα τέλη Απριλίου. Οι ανατριχιαστικές στιγμές του ξυλοδαρμού κατεγράφησαν σε βίντεο.

Σε αυτό φαίνεται μία συμμορία ανηλίκων να έχει ρίξει στο έδαφος έναν 35χρονο και να τον χτυπάει αλύπητα. Η πολυάριθμη ομάδα των παραβατικών δεν σταματάει παρά τις εκκλήσεις του θύματος.

«Πεδίο μάχης» ξανά η Καλαμάτα: Γρονθοκόπησαν φοιτητή και τού έσπασαν τη μύτη 

Όπως δείχνει το βίντεο οι ανήλικοι χτυπούν τον αβοήθητο άνδρα, ξανά και ξανά με μπουνιές και κλωτσιές, δείχνοντας τρομακτικό μίσος. Το περιστατικό συνέβη στα τέλη του προηγούμενου μήνα  ο 35χρονος σώθηκε όταν κάτοικος της περιοχής ακούγοντας τις κραυγές του άνδρα, φώναξε πως θα καλέσει την αστυνομία, με αποτέλεσμα οι ανήλικοι να τραπούν σε φυγή.

Ο άνδρας έφευγε από νυχτερινό κέντρο της περιοχής, όταν οι 15χρονοι ξεκίνησαν να τον παρενοχλούν. Το θύμα είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για προληπτικούς λόγους αλλά και για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News