Εμπορευόταν λαθραία καπνικά προϊόντα και συνελήφθη ένας 28χρονος

Ελλάδα
Εμπορευόταν λαθραία καπνικά προϊόντα και συνελήφθη ένας 28χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κατηγορούμενος κατελήφθη να τοποθετεί εντός οχήματος, σακούλα που περιείχε -250- πακέτα τσιγάρα και -125- συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας την Πέμπτη στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 28χρονος άνδρας για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικά.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που εμπορευόταν λαθραία καπνικά προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή του Περιστερίου, εντοπίστηκε ο 28χρονος και πιστοποιήθηκε η δράση του.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορούμενος κατελήφθη να τοποθετεί εντός οχήματος, σακούλα που περιείχε -250- πακέτα τσιγάρα και -125- συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο διαμέρισμα-αποθήκη από το οποίο εξήλθε προηγουμένως, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8.990- πακέτα τσιγάρων και -617- συσκευασίες καπνού και το χρηματικό ποσό των -1.040- ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά των καπνικών προϊόντων.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News