Επεισόδιο ποινικολόγου Κούγια με φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Θράκης (vid)

Ελλάδα
Επεισόδιο ποινικολόγου Κούγια με φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Θράκης (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι απαντά ο γνωστός ποινικολόγος σε όσους του επιτέθηκαν φραστικά, στην διάρκεια εκδήλωσης της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, στην Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Με ψυχραιμία  ο Αλέξης Κούγιας, αντιμετώπισε ομάδα φοιτητών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, που αντιδρούσαν στην παρουσία του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης, όπου έδωσε διάλεξη, καλεσμένος της φοιτητικής παράταξης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-csg6vn8522fd

Η παρουσία του γνωστού ποινικολόγου είχε προκαλέσει την αντίδραση των αριστεριστών, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε, λόγω των επιλογών του στην υποστήριξη συγκεκριμένων κατηγορουμένων.

Η φοιτητική οργάνωση της ΝΔ, που οργάνωσε την εκδήλωση, στηλίτευσε την διακοπή της, που οργανώθηκε ενόψει των φοιτητικών εκλογών της Τετάρτης.

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι «όλα αυτά τα χρόνια που πάω για διαλέξεις συμβαίνουν τέτοια μικροεπεισόδια».

Δηκτικά σχολίασε ακόμη ότι «όλοι αυτοί αλλά και οι γονείς τους παλαιότερα, με αποθέωναν όταν αναλάμβανα την υπεράσπιση του Αγγελέτου Κανά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News