Θρίλερ με νεκρό βρέφος στην Καβάλα - Βρέθηκε μέσα στα αίματα στην αγκαλιά της μητέρας του (vid)

Ελλάδα
Θρίλερ με νεκρό βρέφος στην Καβάλα - Βρέθηκε μέσα στα αίματα στην αγκαλιά της μητέρας του (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιδί διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του μόλις 20 ημερών βρέφους στο Κρυονέρι της Καβάλας, το οποίο βρέθηκε νεκρό στην αγκαλιά της μητέρας του, αναμένεται να ρίξει  η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαΐου.

Το βρέφος φέρεται να βρέθηκε περίπου στις 08:00 το πρωί του Σαββάτου 6 Μαΐου από τον παππού του, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στην κάμερα τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, η γιαγιά του βρέφους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, το αγοράκι ήταν ζωντανό τρεις ώρες πριν, όταν είχε σηκωθεί για να ταϊστεί από τη μητέρα του. Ο παππούς, όπως περιγράφει πάντα η γιαγιά- τους εντόπισε στις 8 το πρωί αγκαλιά στο κρεβάτι, με το βρέφος μέσα σε αίματα στην αγκαλιά της μητέρας του, η οποία… κοιμόταν.

Το παιδί διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στις 8.40, στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα το 20 ημερών αγοράκι, ενώ «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του, θα διενεργηθεί σήμερα Κυριακή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News