Η απάντηση της κυβέρνησης για ντιμπέιτ Μητσοτάκη - Τσίπρα στο Mega

Ελλάδα
Η απάντηση της κυβέρνησης για ντιμπέιτ Μητσοτάκη - Τσίπρα στο Mega

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως αναφέρει ο κ. Σκέρτσος: «Η διακομματική επιτροπή, δηλαδή ο συναινετικός θεσμός που εδώ και δεκαετίες ορίζει τις διαδικασίες και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, αποφάσισε για ένα debate μεταξύ των έξι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων την Τετάρτη 10 Μαΐου. Αυτό αποφασίσθηκε ομόφωνα και αυτό θα γίνει

Με σχόλιό του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος απαντά στην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, ως προς την πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού Mega για ντιμπέιτ Μητσοτάκη – Τσίπρα.

Όπως αναφέρει ο κ. Σκέρτσος: «Η διακομματική επιτροπή, δηλαδή ο συναινετικός θεσμός που εδώ και δεκαετίες ορίζει τις διαδικασίες και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, αποφάσισε για ένα debate μεταξύ των έξι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων την Τετάρτη 10 Μαΐου. Αυτό αποφασίσθηκε ομόφωνα και αυτό θα γίνει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προσκαλεί ή να αυτοπροσκαλείται, να επιβεβαιώνει ότι είναι εξαίρεση όσο θέλει. Η δυσανεξία του στους θεσμούς δεν μας εκπλήσσει. Η στάση του είναι αποκαλυπτική ως προς τον σεβασμό του στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η απομόνωσή του είναι καθολική και η στάση του κωμική».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News