Αποσύρει όσα έγραψε κατά Παρασκευόπουλου ο Νίκος Ρωμανός - Η μεταμεσονύχτια "συγγνώμη"

Ελλάδα
Αποσύρει όσα έγραψε κατά Παρασκευόπουλου ο Νίκος Ρωμανός - Η μεταμεσονύχτια "συγγνώμη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγωγή του Νίκου Παρασκευόπουλου για ανυπόστατους ισχυρισμούς του Νίκου Ρωμανού ανάγκασαν τον δεύτερο σε δημόσια υποχώρηση και έκφραση συγγνώμης

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο Νίκος Ρωμανός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τα εξής δύο τουίτς.

«Ανακαλώ όλους τους ισχυρισμούς και χαρακτηρισμούς που αναπαρήγαγα ή προέβαλα σε βάρος του κ. Νικόλαου Παρασκευόπουλου μέσω του προσωπικού λογαριασμού μου στο Twitter την 21-6-2021 και την 22-6-2021 ως καθ’ ολοκληρίαν εσφαλμένους και αναληθείς. 

Δηλώνω ότι ουδεμία πρόθεση είχα να τον συκοφαντήσω ή να τον δυσφημίσω. Εκτιμώ το Νικόλαο Παρασκευόπουλο και το έργο του».

https://twitter.com/NickRomanos/status/1653874365744685056

Τι είχε συμβεί; 

Όπως γράφει το news24/7, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τον Ιούνιο του 2021 είχε αναπαράγει τουίτ σύμφωνα με τα οποία ο δολοφόνος της υπόθεσης των Γλυκών Νερών (δεν είχε γίνει τότε γνωστή η ταυτότητά του) αλλά και ένας βιαστής είχαν αποφυλακιστεί τα προηγούμενα χρόνια με το "νόμο Παρασκευόπουλου".

Ο πρώην υπουργός, Νίκος Παρασκευόπουλος αντέδρασε άμεσα με εξώδικο και εν συνεχεία ο κ. Ρωμανός αντί να επανορθώσει, έγραψε ότι "ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών και ο βιαστής δεν συμπεριλαμβάνονται στους 12000 εγκληματίες που αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου. Όχι μόνο δηλαδή δεν διέψευσε τον προηγούμενο ισχυρισμό αλλά τον επέτεινε.

Ο πρώην υπουργός κατέθεσε τότε αγωγή καθώς δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Πριν από λίγες ημέρες, και λίγο πριν από τη δεύτερη δικάσιμο, οι δύο πλευρές ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό βάσει του οποίου ο κ. Ρωμανός έπρεπε να κάνει τουίτς αποκατάστασης.

Αυτά όμως ήρθαν μαύρα μεσάνυχτα και χωρίς να εξηγούν ποιοι ήταν οι επίμαχοι χαρακτηρισμοί και ισχυρισμοί που προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Παρασκευόπουλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News