Θύμα ξυλοδαρμού 42χρονος από την πρώην σύζυγό του - Απέκρουε μέχρι και κατσαρόλες(vid)

Ελλάδα
Θύμα ξυλοδαρμού 42χρονος από την πρώην σύζυγό του - Απέκρουε μέχρι και κατσαρόλες(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 36χρονη Κρίθηκε ένοχη για δημόσια εξύβριση, φθορά ξένης περιουσίας, ενδοοικογενειακή βία και απειλή

Δεκαέξι χρόνια γάμου μετατράπηκαν σε εφιάλτη για έναν 42χρονο άντρα, ο οποίος έπειτα από 16 χρόνια αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

«Στην αρχή περνούσαμε καλά χωρίς να έχουμε προβλήματα στο σπίτι, χωρίς τίποτα ξαφνικά είχαμε πολλές φασαρίες χωρίς λόγο. Υπήρχε πολύ μεγάλη ζήλια, δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον θυμό της», είπε αρχικά ο 42χρονος μιλώντας στο Mega.

Ο άνδρας περιγράφει μία σύζυγό εμμονική και χειριστική. Αν και όπως ισχυρίζεται ο ίδιος προσπαθούσε να κρατάει τις ισορροπίες στο σπίτι για χάρη των παιδιών, σχεδόν καθημερινά η κατάσταση ξέφευγε. Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα, που ο 42χρονος απέκρουε μέχρι και κατσαρόλες.

«Φώναζε, έβριζε, πετούσε πράγματα πάνω μου, ήταν και τα παιδιά στη μέση τα βλέπανε όλα αυτά».

Η δικηγόρος του 42χρονου δήλωσε: «Υπήρχε πάρα πολλή ζήλια και μία καταδίωξη η οποία ήταν σε τέτοιο επίπεδο συνεχώς να του κάνει καταγγελίες ψευδείς, να βρίσκεται συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα».

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-csdjtmql9129

«Διέλυσε το αυτοκίνητό μου»

Ο 42χρονος αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο από την 36χρονη. Όταν πια βγήκε και επίσημα η απόφαση, η πρώην σύζυγός του πήγε κάτω από το σπίτι του και του έσπασε το αυτοκίνητο, με την γειτονιά να βγαίνει έντρομη στον δρόμο για να προσπαθήσει να την ηρεμήσει. Ο γείτονας που πήγε να καλέσει την αστυνομία, βρέθηκε και αυτός μπλεγμένος.

«Ήρθε κάτω από το σπίτι μας, η κόρη μου πέταξε τα κλειδιά του σπιτιού και ξεκίνησε χτυπούσε το αυτοκίνητο, μου το έσπασε, έσπασε την εξώπορτα, την τζαμαρία χωρίς να υπάρχει λόγος. Χτυπούσε με κλωτσιές το αυτοκίνητό μου και το έκανε όλο λακκούβες».

«Άρπαξε και τον γείτονα, τον έπιασε από τον γιακά και άρχισε να τον βρίζει».

Η πρώην πεθερά της, ηλικίας 73 ετών κατέβηκε να της μιλήσει για να κατευνάσει τα πνεύματα. Τότε η 36χρονη έσπρωξε την ηλικιωμένη γυναίκα, την έριξε στον δρόμο και επιχείρησε να τη χτυπήσει.

«Εγώ πλέον δεν βγαίνω στη γειτονιά μου, δεν βγαίνω στην περιοχή μου. Αν θέλω κάπου να πάω για έναν καφέ φεύγω σε άλλες περιοχές. Αποφεύγω τη συνάντησή μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News