Κλείδωσε τις ασφάλειες του οχήματος και προσπάθησε να την βιάσει

Ελλάδα
Κλείδωσε τις ασφάλειες του οχήματος και προσπάθησε να την βιάσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα ξεκίνησαν το πρωί εκείνης της ημέρας, όταν η γυναίκα συναντήθηκε με τον 60χρονο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ο εφιάλτης της γυναίκας ξεκίνησε το πρωί της 28ης Απριλίου στην Δραπετσώνα και έληξε στο Χαϊδάρι, όπου ο δράστης την χτύπησε και επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Η ίδια κατάφερε να του ξεφύγει, ζήτησε βοήθεια από έναν οδηγό νταλίκας και κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα ο 60χρονος να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, όλα ξεκίνησαν το πρωί εκείνης της ημέρας, όταν η γυναίκα συναντήθηκε με τον 60χρονο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Δραπετσώνας. Όταν έφευγαν από το κατάστημα, ο δράστης προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του. Φαίνεται, όμως, πως στο μυαλό του είχε πλάσει ένα αρρωστημένο σχέδιο που προσπάθησε να το θέσει σε εφαρμογή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο, ο 60χρονος ακολούθησε δρομολόγιο προς το δικό του σπίτι και όχι της γυναίκας, ενώ παράλληλα κλείδωσε τις ασφάλειες του οχήματος, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μη μπορεί να διαφύγει.

Όταν έφτασαν στο σπίτι του, μέσα σε μία μάντρα αυτοκινήτων στο Χαϊδάρι, ο κατηγορούμενος την εξανάγκασε να μπει μέσα και κλείδωσε την πόρτα. Μάλιστα, δεν δίστασε να την χτυπήσει όταν εκείνη επιχείρησε να ξεφύγει και προσπάθησε να την βιάσει. Η γυναίκα κατάφερε τελικά να απεγκλωβιστεί και με την βοήθεια ενός οδηγού νταλίκας, που περνούσε τυχαία από το σημείο, ενημέρωσε την Άμεση Δράση.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου κατάφεραν να εντοπίσουν τον 60χρονο και να τον συλλάβουν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, αρπαγή και παράνομη βία, ενώ οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News