«Συμβόλαιο για την Αλλαγή»: Live η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Ελλάδα
«Συμβόλαιο για την Αλλαγή»: Live η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρακολουθήστε live την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου

Απευθείας μετάδοση η ομιλία του του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, κατά την παρουσίαση του «Συμβολαίου για την Αλλαγή»

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, κατά την παρουσίαση του «Συμβολαίου για την Αλλαγή» σε εκδήλωση στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Στηρίζοντας τη θέση του πως η προοδευτική διακυβέρνηση θα πρέπει να σχηματιστεί όχι στη βάση των προσώπων, αλλά ενός προγράμματος, ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει σήμερα στο Λαύριο το «Συμβόλαιο για την Αλλαγή».

Την πρόταση δηλαδή της Κουμουνδούρου προς τις προοδευτικές δυνάμεις, πάνω στην οποία θα μπορέσει να στηριχθεί μια μετεκλογική συνεργασία αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές.

Θα περιλαμβάνει 11 δεσμεύσεις, οι οποίες θα αποτελέσουν το κάλεσμα για να ανοίξει η συζήτηση των συνεργασιών μετεκλογικά. «Πάνω εκεί να δούμε, θέλουμε ένα ΕΣΥ το οποίο θα είναι ισχυρό; Που θα είναι ανοιχτό στους πολίτες;», ανέφερε χαρακτηριστικά ως παράδειγμα ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News