Σοκ: Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο WC και κατέγραφε την 15χρονη κόρη του

Ελλάδα
Σοκ: Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο WC και κατέγραφε την 15χρονη κόρη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 37χρονη βρήκε τυχαία στο κινητό του συζύγου της έναν κρυφό φάκελο με φωτογραφίες της κόρης της

Καταγγελία – σοκ για πατέρα στο Ίλιον, ο οποίος κατηγορείται ότι έβαλε κρυφή κάμερα στην τουαλέτα του σπιτιού του και κατέγραφε την 15χρονη κόρη του.

Τη δράση του φέρεται να ανακάλυψε η 37χρονη μητέρα του παιδιού, καθώς βρήκε φωτογραφίες στο κινητό του και κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, η 37χρονη βρήκε τυχαία στο κινητό του συζύγου της έναν κρυφό φάκελο με φωτογραφίες της κόρης της, αλλά και της ίδιας. Το υλικό ήταν τραβηγμένο από την τουαλέτα του σπιτιού τους. Στις φωτογραφίες εμφανιζόταν η έφηβη είτε με εσώρουχα, είτε γυμνή. Η γυναίκα μετέφερε περίπου 20 φωτογραφίες από αυτές που είδε, στο κινητό της, προκειμένου να τις δείξει ως πειστήρια στις αρχές. Στη συνέχεια ζήτησε από τον σύζυγό της να φύγει από το σπίτι. Εκείνος αρνήθηκε τα πάντα.

Ο πατέρας, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, είχε βάλει την κρυφή κάμερα πάνω από τον καθρέφτη του νιπτήρα, στο μπάνιο. Η 37χρονη, όπως φέρεται να είπε, προσπάθησε να την εντοπίσει, όμως το μόνο που είχε απομείνει ήταν ένα μαγνητάκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News