Δολοφονία Καραϊβάζ: «Όλα είναι ένα καλοστημένο σίριαλ» δήλωσε ο ένας συλληφθείς - Έρχονται τρεις συλλήψεις

Ελλάδα
Δολοφονία Καραϊβάζ: «Όλα είναι ένα καλοστημένο σίριαλ» δήλωσε ο ένας συλληφθείς - Έρχονται τρεις συλλήψεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 40χρονος συλληφθείς σε δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό κάνει λόγο για ένα «καλοστημένο σίριαλ» ενώ ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με τα «πακιστανικά» τηλέφωνα που φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν κατά την εν ψυχρώ δολοφονία

Αύριο Τετάρτη, 3 Μαΐου, αναμένεται για να περάσουν το κατώφλι του ανακριτή οι συλληφθέντες για την υπόθεση Καραϊβάζ - Το ένα από τα δύο αδέλφια εξακολουθεί να αρνείται πως είχε ανάμειξη με την δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ

Εξακολουθεί να αρνείται πως είχε οποιαδήποτε ανάμειξη με τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, το ένα από τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν για την υπόθεση, ενώ την Τετάρτη (3/5) αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθούν.

Ο 40χρονος συλληφθείς σε δήλωσή του στον Alpha κάνει λόγο για ένα «καλοστημένο σίριαλ» ενώ ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με τα «πακιστανικά» τηλέφωνα που φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν κατά την εν ψυχρώ δολοφονία.

//--> //-->

«Εξηγήστε μου για ποιο λόγο είμαι κατηγορούμενος, για ένα μήνυμα που έστειλε ένας άγνωστος, που δεν τον έχουν βρει; Ήμουν πουθενά εγώ εκεί; Έχουν βρει ένα DNA, ένα τηλέφωνο;» διερωτήθηκε ο συλληφθείς.

Συμπλήρωσε δε, ότι «ένα μήνυμα που έστειλε ένας άγνωστος, που δεν έχουν βρει την προέλευση, μετά από δυο χρόνια, με φωνάζουν εμένα και με κατηγορούν. Αυτό είναι το ένα στοιχείο και το μοναδικό για τη δεύτερη δολοφονία. Αυτό είναι το στοιχείο που μου χρεώνει τη δεύτερη δολοφονία. Ότι κάποιος ξένος, που δεν τον έχουν βρει, έστειλε αυτό το μήνυμα και χρεώνει τέσσερα ονόματα. Σε αυτά τα τέσσερα ονόματα είμαι χρεωμένος, μόνο εγώ».

Δημοσιογράφος: Αυτό το είχαν από το ’21. Από το ’21 μέχρι σήμερα, σας είχαν ενοχλήσει ποτέ να σας πουν…

Συλληφθείς: «Ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ…»

Δημοσιογράφος: Ούτε εσάς, ούτε τον αδελφό σας;

Συλληφθείς: «Κανέναν και ποτέ. Αυτά τα μηνύματα τα δυο, έχουν τέσσερα ονόματα. Απ’ αυτά τα ονόματα, είμαι μόνο εγώ κατηγορούμενος»

Δημοσιογράφος: Τα άλλα δυο ονόματα τα ξέρετε; Τα γνωρίζετε σαν πρόσωπα;

Συλληφθείς: «Τον έναν τον ξέρω, τον άλλο δεν τον ξέρω»

Δημοσιογράφος: Γι’ αυτά τα τηλέφωνα που λένε, τα πακιστανικά, τι έχετε να πείτε;

Συλληφθείς: «Αυτά τα τηλέφωνα τα πακιστανικά… δεν έχω καμία σχέση, δεν ξέρω τον άνθρωπο, μάλιστα να θέλετε πηγαίνετε ρωτήστε τον άνθρωπο αν με ξέρει ή οτιδήποτε, δεν έχω πάει σε αυτό το μαγαζί, δεν γνωρίζω τον άνθρωπο, δεν έχουν χτυπήσει ποτέ οι γραμμές μου, δίπλα στις γραμμές αυτές»

«Είναι ένα ωραίο, καλοστημένο σίριαλ»

«Το φορτηγάκι είναι του αδελφού μου γιατί δουλεύει. Μπορεί να το δικαιολογήσει και να το αιτιολογήσει ο αδελφός μου αυτό το πράγμα. Εγώ δεν υπάρχω πουθενά. Δεν υπάρχω πουθενά, πουθενά, πουθενά. Σαν οντότητα, σαν DNA, σαν φωτογραφία, σαν παρουσία, σαν κεραία, σαν τηλέφωνο, σαν οτιδήποτε, σαν κάτι. Αυτό είναι ένα ωραίο, καλοστημένο σίριαλ. Την Τετάρτη με το καλό, θα ρωτήσω το λαό και τη δικαιοσύνη για ποιο λόγο με προφυλάκισαν»

Δημοσιογράφος: Θεωρείτε δεδομένο ότι θα προφυλακιστείτε;

Συλληφθείς: «Αν είναι να απαλύνω εγώ τις μαμάδες και τους πατεράδες των παιδιών που χάθηκαν, την ψυχούλα τους, να μπω φυλακή και να ξεχαστούν τα Τέμπη, να μπω παιδιά, να μπω. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Εγώ είμαι σε άθλια κατάσταση. Τα παιδιά μου έχουν εκτεθεί, οι δουλειές μου έχουν εκτεθεί, η μητέρα μου κλαίει, χάνει τα δυο της αγόρια, χάνουμε τη ζωή μας»

Δημοσιογράφος: Εσείς κάνατε αυτόν τον διάλογο με τη μητέρα σας που φάνηκε ότι..

Συλληφθείς: «Φυσικά τον κάναμε, φυσικά. Η μητέρα μου μιλούσε για την καθαριότητα, έχουμε μια καλή εταιρία, η οποία μας έχει δώσει 25 δουλειές, τις οποίες τις έχουμε δώσει σε έναν κύριο. Και για να κατέβει το αυτοκίνητο, να δουλέψει και να αξίζει τον κόπο, και να μην μπαίνει μέσα σαν επιχείρηση, πρέπει να μαζέψει άλλες 25 δουλειές»

Δημοσιογράφος: Φάνηκε σαν εσείς να προσπαθούσατε να πείσετε την μαμά σας ότι…

Συλληφθείς: «Τι να πείσω; Θα διαβάσουμε τη δικογραφία όλοι μαζί και θα με κρίνει ο κόσμος. Αφού προωθώ εγώ τον εαυτό μου και δεν υπάρχει διαπλοκή εδώ μέσα. Κρίμα, λυπάμαι, λυπάμαι, στεναχωριέμαι για τη μανούλα του παιδιού που τον πυροβόλησαν, που τον σκότωσαν, αλλά κυρία μου δεν είμαι ο δολοφόνος, ούτε εγώ, ούτε ο αδελφός μου. Ψάξτε τους δολοφόνους. Ψάξτε τους δολοφόνους και κοιτάξτε μην τους κρύβουν κιόλας».

Έρχονται τρεις νέες συλλήψεις - «Κυκλώνουν» τον ηθικό αυτουργό οι Αρχές

Μετά τις συλλήψεις των δύο αδερφών για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, οι αστυνομικοί εστιάζουν στο να βρεθούν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι αλλά κυρίως να συλληφθεί ο ηθικός αυτουργός, αυτός δηλαδή που έδωσε την εντολή να σκοτώσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ.

//--> //-->

Οι αστυνομικοί, συγκεκριμένα, προσπαθούν να «δέσουν» με απτά αποδεικτικά στοιχεία όλα τα άτομα που είχαν υποστηρικτικό ρόλο στη δολοφονία του δημοσιογράφου αλλά και τον ηθικό αυτουργό. Η σύλληψη των δύο αδερφών ήταν αποτέλεσμα πολύ προσεκτικής έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News