Καλεσμένος βάπτισης έκλεψε τον σταυρό από το νεοφώτιστο

Ελλάδα
Καλεσμένος βάπτισης έκλεψε τον σταυρό από το νεοφώτιστο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Δεν έχει να κάνει με την αξία του σταυρού. Έχει διαβαστεί αυτός ο σταυρός στο παιδί μου".

Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλε μια οικογένεια από την Θεσσαλονίκη από την οποία κλαπηκαν εκτός από τον βαπτιστικό σταυρό του νεοφώτιστου παιδιού τους ένα κινητό και μια χρυσή βέρα την ημέρα τέλεσης του μυστηρίου.

Συγκεκριμένα το "ιερό ραντεβού" της βάπτισης δόδηκε για τις 22 Απριλίου, σε εκκλησία στην Θεσσαλονίκης. Αφού τελέσθηκε το μυστήριο η οικογένεια προχώρησε στην καθιερωμένη αναμνηστική  φωτογράφηση. Ο νεοφώτιστος στις φωτογραφίες φορούσε τον σταυρό, όμως κατά την επιστροφή στο σπίτι για το γλέντι διαπιστώθηκε ότι έλειπε από τον λαιμό του, με τους γονείς να υποψιάζονται ότι κάποιος επιτήδειος τον αφαίρεσε στο μεσοδιάστημα, πριν από την αποχώρηση από τον Ιερό Ναό.

Η μητέρα τόνισε: "Δεν έχει να κάνει με την αξία του σταυρού. Έχει διαβαστεί αυτός ο σταυρός στο παιδί μου".

"Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι με ενημέρωσε η πεθερά μου ότι το μωρό δεν φοράει σταυρό. Το επόμενο πρωινό πήγαμε να κοινωνήσουμε το μωρό με την νονά του και με ρώτησε πού είναι ο σταυρός -γιατί δεν τον είδε. Ψάξαμε παντού, πήρα τηλέφωνο όλους τους καλεσμένους, αλλά τίποτα. Υπάρχει φωτογραφία με τον σταυρό, αυτό σημαίνει ότι κλάπηκε πάνω από το παιδί. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω κάτι τέτοιο, να αφαιρέσεις από ένα μωρό που μόλις βαφτίστηκε τον σταυρό του. Δεν έχεις τον Θεό σου. Είναι ντροπή. Όποιος το κάνει αυτό είναι τέρας» συνεχισε η μητέρα του μωρού.

 "Έπειτα από λίγο διαπιστώσαμε ότι χάθηκε και η βέρα της κουνιάδας μου, η οποία είναι έγκυος. Είχαν πρηστεί τα χέρια της από την εγκυμοσύνη και την έβαλε στο υπνοδωμάτιο. Μετά χάθηκε", ανέφερε η μητέρα του παιδιού, υπογραμμίζοντας ότι στη συνέχεια αντιλήφθηκαν ότι έλειπε και το κινητό της πεθεράς της, η οποία ταξίδεψε από την Κρήτη στην Θεσσαλονίκη για τη βάπτιση του μωρού.

"Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Δεν είναι τυχαίο να χάθηκαν τρία αντικείμενα. Αυτό μου είπε και η Αστυνομία"

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News