Επίθεση Λατινοπούλου στον Μπογδάνο μέσω instagram

Ελλάδα
Επίθεση Λατινοπούλου στον Μπογδάνο μέσω instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Την Παρασκευή ο Άρειος Πάγος μετά από ένσταση του κυβερνητικού λαγού (;) και γυρολόγου, Κωνσταντίνου Μπογδάνου μας έκοψε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου"

Έχει επαληθευτεί. Την Παρασκευή κόψατε και το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. Αλήθεια ποιους νομίζετε πως δουλεύετε με όλα αυτά κόβοντας το ένα μετά το άλλο ΜΟΝΟ τα ΔΕΞΙΑ κόμματα; Να χαίρεστε τη “δημοκρατία” σας» αναφέρει σε ανάρτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Και προσθέτει: «Την Παρασκευή ο Άρειος Πάγος μετά από ένσταση του κυβερνητικού λαγού (;) και γυρολόγου, Κωνσταντίνου Μπογδάνο, μας έκοψε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ποιο ήταν το σκεπτικό αυτής της αδιανόητης νομικά απόφασης; Πως το εκλογικό σώμα τάχα μου, δήθεν θα μπερδευόταν στην κάλπη και μπορεί να ψήφιζε άλλο κόμμα στις εκλογές από αυτό που ήθελε. Μα πώς θα γινόταν αυτό αφού η μοναδική ΠΑΤΡΙΔΑ που θα λάμβανε μέρος στις εκλογές θα ήταν η δική μας.Το κόμμα του κ. Μπογδάνου απορροφήθηκε πλήρως από την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ εκλογικά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, από την προηγούμενη μέρα είχε ανακοινωθεί από τον Άρειο Πάγο πως η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ είχε κοπεί από τις εκλογές. Άρα για ποια σύγχυση ακριβώς μας μιλάνε;»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News