Δολοφονία Καραϊβάζ: «Μαμά δεν θα βγω ποτέ εγώ στην σύνταξη» - Συγκλονίζει η μητέρα του (vid)

Ελλάδα
Δολοφονία Καραϊβάζ: «Μαμά δεν θα βγω ποτέ εγώ στην σύνταξη» - Συγκλονίζει η μητέρα του (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον εντοπισμό του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ ζητά η μητέρα του δημοσιογράφου έπειτα από τις δύο συλλήψεις για την εν ψυχρώ εκτέλεση

«Αυτές τις τελευταίες εξελίξεις τις περίμενα δύο χρόνια. Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο εντολέας και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό στο παιδί μου», είπε η κυρία Παναγιώτα Καραϊβάζ μιλώντας στο MEGΑ.

Στη συνέχεια η κυρία Παναγιώτα ανέφερε ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ερωτευμένος με την δουλειά του, χαρακτηριστικά της έλεγε «μαμά δεν θα βγω ποτέ εγώ στην σύνταξη».

Μάλιστα δήλωσε ότι ο πατέρας του Γιώργου Καραϊβάζ, δεν επιθυμούσε ο γιος του να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία: «Από 13 χρόνων είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία ο Γιώργος, προσπάθησε ο πατέρας του να του αλλάξει γνώμη, αλλά δεν το κατάφερε».

//--> //-->

Στάθα Αλεξανδροπούλου: «Θεσμική η δολοφονία Καραϊβάζ, αν τολμήσει κάποιος να πει κάτι θα έχει την τύχη του»

Στο Mega μίλησε και η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου.

«Εμένα δεν μου αλλάζουν κάτι αυτά τα στοιχεία. Ήταν δεδομένο ότι η δολοφονία του Γιώργου ήταν από επαγγελματίες. την έρευνα στην αφήνω στις αρχές. Δεν κάνω καμία προσωπική έρευνα. Για έμενα η δολοφονία του Γιώργου είχε σχέση με την φύση της δουλειάς του», ανέφερε αρχικά.

Και τόνισε ότι για την ίδια αυτό που την νοιάζει είναι ότι έφυγε ο σύζυγός της.

«Επειδή με το οργανωμένο έγκλημα υπήρχε μία σκιά στην Ελλάδα στα προηγούμενα χρόνια, σε αυτή την περίπτωση έχουμε μία θεσμική δολοφονία ενός εργάτη του Τύπου. Είναι μία θλιβερή σκιά αυτή που υπήρχε στην Ελλάδα, ότι δηλαδή αν τολμήσει κάποιος να πει κάτι θα έχει την τύχη του Καραϊβάζ», υπογράμμισε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Καταλήγοντας, η Στάθα Αλεξανδροπούλου, τόνισε ότι η ελευθεροτυπία στην Ελλάδα πρέπει να προστατευθεί.

//--> //-->

«Είχε πληροφορίες που κάποιοι δεν ήθελαν να γραφτούν ποτέ»

Στο MEGA μίλησε και ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει τη δικογραφία για την υπόθεση.

«Το θέμα είναι το εξής, που απασχολεί πολύ κόσμο. Δεν είναι μόνο ποιος έδωσε την εντολή, το θέμα είναι να μάθουμε και τον λόγο. Ποιος ήταν ο λόγος;», είπε ο δικηγόρος.

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, που ασχολούταν με το οργανωμένο έγκλημα. Αυτό που ενδιέφερε τον Γιώργο ήταν να προχωρήσουν οι έρευνες μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας. Προφανώς ο Γιώργος θα είχε κάποιες πληροφορίες που κάποιοι δεν θα ήθελαν ποτέ να γραφτούν», συμπλήρωσε.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News