Χρυσούλα Διαβάτη για Αλέξη Γεωργούλη: «Θυμούνται όλες μετά από χρόνια ότι κάποιος τις βίασε» (vid)

Ελλάδα
Χρυσούλα Διαβάτη για Αλέξη Γεωργούλη: «Θυμούνται όλες μετά από χρόνια ότι κάποιος τις βίασε» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δική της τοποθέτηση για την καταγγελία που έγινε σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη έκανε η Χρυσούλα Διαβάτη σε τηλεοπτική εκπομπή

Για την καταγγελία που έγινε σε βάρος του ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη, τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου η Χρυσούλα Διαβάτη. Η ίδια εξέφρασε τα δικά της ερωτηματικά για τον λόγο που τέτοιες καταγγελίες λαμβάνουν χώρα χρόνια μετά το περιστατικό και τόνισε πως κανείς δε μπορεί να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη χωρίς συγκατάθεση παρά μόνο αν κοιμίσει το άλλο πρόσωπο.

«Ένας άνθρωπος που ήταν στο Ευρωκοινοβούλιο, δε ξέρω αν ήταν καλός ή κακός. Τον ψήφισε ο ελληνικός λαός, εγώ δε μπορώ να ξέρω τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και τον καρφώνουμε. Που ξέρουμε τι έγινε; Ήμασταν εκεί; Μετά από τόσα χρόνια το θυμόμαστε. Αυτό τώρα πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιος τους βίασε, αυτό δεν το έχω καταλάβει.

Με το ζόρι δε μπορεί να σε πάρει κανένας εκτός, αν σε πιάσει σε μια ερημιά, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει. Τι κάνεις τότε; Πας την ίδια στιγμή στην αστυνομία, το δηλώνεις, σε κοιτάει και ένας γιατρός και εκείνη την ώρα γίνεται αυτό που πρέπει. Μετά από 30 χρόνια, και δε ξέρω πόσα ο καθένας, αυτό είναι για μένα ένα ερωτηματικό» ανέφερε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

Στη συνέχεια, η Χρυσούλα Διαβάτη αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου προκαλώντας με τις δηλώσεις της.

«Τι θα πει κακοποιητική συμπεριφορά; Τι αποδείξεις έχουν, ότι τις έβρισε; Τους έριξε καμιά καρπαζιά; Αν δε κάνανε σωστά τη δουλειά του, κι αυτός βασίζεται πάνω τους, δε μπορεί να είναι σούργελο και να του χαλάει τη δουλειά. Και εμένα μου είπαν να πάω να πλύνω τα πιάτα και ότι δε κάνω για τη δουλειά. Εγώ όμως πίστευα στον εαυτό μου και πάλευα να με σεβαστούν και με σεβάστηκαν» είπε η Χρυσούλα Διαβάτη.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News