Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι «αποκαλύπτουν» τα βίντεο - Πλησιάζει τον ηθικό αυτουργό η ΕΛΑΣ

Ελλάδα
Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι «αποκαλύπτουν» τα βίντεο - Πλησιάζει τον ηθικό αυτουργό η ΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι άνθρωποι του τμήματος ανθρωποκτονιών προσπάθησαν να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις των εκτελεστών του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αρχές πραγματοποίησαν εξ αρχής την έρευνα αναλύοντας βήμα - βήμα υλικό από διαφορετικές κάμερες.

Τον ηθικό αυτουργό που πλήρωσε για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αναζητούν οι Αρχές. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για γνωστό ποινικό αλλά για να καταλήξουν στη σύλληψή του πρέπει να «δέσουν» με κάθε λεπτομέρεια την υπόθεση.

Άλλωστε, η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εμφανίζεται πεπεισμένη ότι σκότωσαν τον σύζυγό της είτε γιατί έγραψε κάτι που ενόχλησε είτε γιατί τα στοιχεία που θα έδιναν για κάποιους θα τους οδηγούσαν στη Δικαιοσύνη.

Οι αρχές αναζητούν στοιχεία με τα οποία θα πραγματωθούν ποινικές διώξεις και για τους τρεις ασύλληπτους εμπλεκόμενους της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ ταυτόχρονα οι δύο σελλυφθέντες αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή τους στην εκτέλεση.

//--> //-->

Μπορεί, βεβαίως, τα δύο χρόνια αυτά έρευνας να φαίνονται πολλά, όπως ανάφερε και η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, όμως, όπως εξήγησε η ίδια «οι άνθρωποι του τμήματος ανθρωποκτονιών προσπάθησαν να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις αυτών των ανθρώπων». Υπάρχουν περισσότερα από 300 βίντεο, αναλύσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, μαρτυρίες και συσχετισμοί με άλλες υποθέσεις - και όλα βοήθησαν, ώστε να αρχίσουν τα κομμάτια του παζλ να ενώνονται και να παραδοθούν στην εισαγγελέα, η οποία και άσκησε ποινικές διώξεις για τους δύο αδερφούς, 40 και 48 ετών.

Το χρονικό της έρευνας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News