Ηλεία: Συνελήφθη 57χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα μπροστά στα μάτια του παιδιού της

Ελλάδα
Ηλεία: Συνελήφθη 57χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα μπροστά στα μάτια του παιδιού της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε 57χρονο ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε γυναίκα το απόγευμα της Τετάρτης στα Μακρίσια Ηλείας

Στα χέρια της αστυνομίας ο 57χρονος που παρέσυρε με αυτοκίνητο και εγκατέλειψε το απόγευμα της Τετάρτης στα Μακρίσια Ηλείας μία μητέρα μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και τελικά τον συνέλαβαν το βράδυ της Παρασκευής.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε 57χρονο ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε γυναίκα το απόγευμα της Τετάρτης στα Μακρίσια Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, η γυναίκα περπατούσε στην άκρη του δρόμου με το παιδάκι της όταν ο 57χρονος που ερευνάται αν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τον τόπο του ατυχήματος εγκαταλείποντας το θύμα του αβοήθητο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι περίοικοι και έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και τελικά τον συνέλαβαν το βράδυ της Παρασκευής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News