Αγρίνιο: «Συκοφαντηθήκαμε και διασυρθήκαμε, αλλά αποδείξαμε την αλήθεια» λέει ο πατέρας του 4χρονου για την ασέλγεια

Ελλάδα
Αγρίνιο: «Συκοφαντηθήκαμε και διασυρθήκαμε, αλλά αποδείξαμε την αλήθεια» λέει ο πατέρας του 4χρονου για την ασέλγεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την ομόφωνη απόφαση της ενοχής του συγκεκριμένου παιδόφιλου - Η ζωγραφιά του τετράχρονου γιου μας, έδωσε μια ηχηρή σφαλιάρα σε ένα κράτος που αδιαφορεί ή αδυνατεί να προστατέψει τα μικρά ανήλικα παιδιά»

«Μηνυθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε, διασυρθήκαμε, απογοητευθήκαμε. Όμως παλέψαμε και καταφέραμε να αποδείξουμε την αλήθεια. Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την ομόφωνη απόφαση της ενοχής του συγκεκριμένου παιδόφιλου», είπε ο πατέρας του 4χρονου παιδιού για την ασέλγεια από τον ποδοσφαιριστή

Δικαιωμένοι νιώθουν οι γονείς του 4χρονου από το Αγρίνιο, μετά την ομόφωνη καταδικαστική απόφαση του στρατοδικείου Ιωαννίνων, για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, που ασελγούσε συστηματικά σε βάρος του παιδιού τους.

Ο πατέρας του παιδιού με επιστολή του στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στον αγώνα της οικογένειας για την δικαίωση του παιδιού της. «Και τώρα σιωπή. Μετά την καταδίκη αυτού του ανθρώπου σήμερα ακούγονται οι φωνές όλων εκείνων των παιδιών που έστεκαν αβοήθητα απέναντι στον κακοποιητή τους και ζητούσαν βοήθεια. Η ζωγραφιά του τετράχρονου γιου μας, έδωσε μια ηχηρή σφαλιάρα σε ένα κράτος που αδιαφορεί ή αδυνατεί να προστατέψει τα μικρά ανήλικα παιδιά. Δύο χρόνια τώρα περάσαμε έναν Γολγοθά και βρεθήκαμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις» υπογράμμισε ο πατέρας του παιδιού.

Και πρόσθεσε: «Μηνυθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε, διασυρθήκαμε, απογοητευθήκαμε. Όμως παλέψαμε και καταφέραμε να αποδείξουμε ότι όσα μας είπε το παιδί, όσα επιβεβαίωναν οι παιδοψυχολόγοι, ήταν η μόνη αλήθεια. Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την ομόφωνη απόφαση της ενοχής του συγκεκριμένου παιδόφιλου. Αν και 7 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή είναι μικρή ποινή για το έγκλημα που αποδεδειγμένα διέπραξε στο παιδί μας. Τώρα έχουμε νέα μάχη, να αποδείξουμε τη δράση της μητέρας του, στο δικαστήριο τον Δεκέμβρη του 2023. Ενώ, όσο για τις κακόβουλες φήμες που είχαν διαρρεύσει στην πόλη του Αγρινίου για την οικογένεια μας, φήμες που ήθελαν να μας αποδυναμώσουν και να κάνουμε πίσω στον αγώνα μας για την δικαίωση τους παιδιού μας, η απάντηση είναι μία: η ομόφωνη καταδίκη του συγκεκριμένου ανθρώπου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News