Επίθεση με γιαούρτια δέχτηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

Ελλάδα
Επίθεση με γιαούρτια δέχτηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση δέχθηκε στα Πετράλωνα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης - Βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο με την γυναίκα του και τα παιδιά του, όταν δέχτηκε την επίθεση με γιαούρτια

Επίθεση με γιαούρτια δέχτηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, όπως ο ίδιος καταγγέλλει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Όπως διευκρινίζει του επιτέθηκαν «αριστεριστές» σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα εκεί όπου καθόταν με την οικογένειά του, τα δύο παιδιά του και την σύζυγό του.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 30 Απριλίου, όσο ο ίδιος ήταν με την οικογένειά του στο μεζεδοπωλείο. Μάλιστα, αναφέρει ότι τα γιαούρτια με τα οποία του επιτέθηκαν «θρασύδειλοι αριστεριστές» πέτυχαν και τα δύο του παιδιά.

«Μόλις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση όπου αναφέρει:

«Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13 χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτος από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι»

https://twitter.com/thanosplevris/status/1652648826505768962
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News