Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Κασιδιάρη

Ελλάδα
Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Κασιδιάρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΝΔ κατέθεσε υπόμνημα ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου κατά της ανακήρυξης του «Εθνικού Κόμματος - Έλληνες» στις ερχόμενες εκλογές

Υπόμνημα ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου κατά της ανακήρυξης του «Εθνικού Κόμματος - Έλληνες» στις ερχόμενες εκλογές κατέθεσε νωρίτερα η ΝΔ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπρόσωπου 'Ακη Σκέρτσου. Το υπόμνημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνοδεύεται από υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων και δύο ηλεκτρονικούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας με οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύουν τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με αίσθημα ευθύνης, είχε την πρωτοβουλία για την κατάθεση στη βουλή των διατάξεων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Αποτελεί χρέος κάθε δημοκρατικού πολιτικού σχηματισμού και κάθε πολίτη να προστατεύει την δημοκρατία από τους εχθρούς της. Σε αυτό τον διαρκή αγώνα θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή» αναφέρει ο κ. Σκέρτσος.

Δείτε ΕΔΩ το υπόμνημα ή εδώ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News