Viral βίντεο: Εργοδότης «δείχνει» στους εργαζόμενους τι να ψηφίσουν στις εκλογές παρουσία Άδωνι

Ελλάδα
Viral βίντεο: Εργοδότης «δείχνει» στους εργαζόμενους τι να ψηφίσουν στις εκλογές παρουσία Άδωνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

CEO ασφαλιστικής εταιρείας κάνει κατήχηση στους εργαζομένους σχετικά με την ψήφο τους στις ερχόμενες εκλογές

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο στο Twitter όπου παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, CEO ασφαλιστικής εταιρείας κάνει «κατήχηση» στους εργαζομένους σχετικά με την ψήφο τους στις ερχόμενες εκλογές.

Παίρνοντας τον λόγο, μετά την υποδοχή που επιφύλαξε ο ίδιος και οι εργαζόμενοι στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο CEO της εταιρείας είπε: «Μια άνω τελεία θα βάλω εγώ. Ο υπουργός τα λέει ήπια. Εγώ σας τα είπα χθες πιο έντονα. Δεν υπάρχει επιλογή εδώ, η δουλειά μας η καθημερινότητά μας, το μέλλον μας – εγώ θα τα πω άλλη μια φορά – εξαρτάται πάρα πάρα πολύ από μια χώρα κυβερνημένη, με μία σωστή κυβέρνηση» αναφέρει στην αρχή και συνεχίζει αναφερόμενος στην περίοδο του 2015: «Ήμασταν παρέα όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες παιδιά, και θυμόσαστε τι γινόταν, και στα τηλέφωνα και με τους συνεργάτες, και με τον κόσμο και με τις αποζημιώσεις».

«Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα, σας το έχω αποδείξει. Είμαι όμως δίκαιος. Και επειδή είναι άδικο να την πληρώσουμε όλοι επειδή κάποιοι έχετε αποφασίσει να επαναστατήσετε για τους χ, ψ λόγους πρέπει να το συζητήσουμε», ανέφερε ο CEO, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει στο τέλος του βίντεο: «Εγώ δεν παρεμβαίνω σε αυτά ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει».

Γεωργιάδης: «Έκανε πλάκα»

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης, υποστηρίζει ότι ο επιχειρηματίας έκανε πλάκα.

«Στην απελπισία τους οι Συριζαίοι έχουν ανεβάσει ένα βίντεο, όπου ένας επιχειρηματίας - κάνει πλάκα στην πραγματικότητα γι’ αυτό και γελούν όλοι μετά - μιλάει πιεστικά υπέρ ΝΔ στους εργαζομένους του. Εγώ όμως παρά το χιούμορ δεν το αφήνω να περάσει έτσι ούτε ως αστείο. Την απάντησή μου όμως την έκοψαν! Δείτε την!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News