Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης διαμερισμάτων είχε βάλει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε τους ενοίκους - Πώς τον κατάλαβαν (vid)

Ένας άνδρας ήταν αυτός που κατήγγειλε πως εντός του δωματίου υπήρχε συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνα και ήχου

Πίσω από ένα ρολόι τοίχου είχε κρύψει κάμερα για να παρακολουθεί ένας ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων τους ενοικιαστές του στη Θεσσαλονίκη.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ένας άνδρας κατήγγειλε πως εντός του δωματίου υπήρχε συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνα και ήχου προσαρμοσμένη σε ρολόι τοίχου.

«Είχαμε πάει για ένα σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη και κλείσαμε το διαμέρισμα μέσω booking. Την Πέμπτη φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη, μας έδειξε το διαμέρισμα και μας ρώτησε τηλεφωνικά πόσα άτομα θα είμαστε και ποιοι θα είναι. Τότε του απάντησα ότι “θα είμαστε τρία άτομα: εγώ κι ένας νεαρός με τη μητέρα του η οποία είναι ΑμεΑ”. Όταν φτάσαμε ο ιδιοκτήτης μας περίμενε γιατί έπρεπε να δώσουμε το υπόλοιπο χρηματικό ποσό, τα δώσαμε μπήκαμε στο διαμέρισμα και μας έδωσε ένα κλειδί. Τότε τον ρώτησα” αν υπάρχει δεύτερο κλειδί” και με ρώτησε τι το θέλω και αν θα είναι άλλος στο σπίτι. Τότε του απάντησα ότι “δεν το γνωρίζω”. Μας έδωσε το δεύτερο κλειδί κάναμε μία βόλτα», εξήγησε ο νεαρός στην τηλεόραση του Mega.

«Αγόρασα μία κιθάρα ρολόι και όταν έφτασα στο διαμέρισμα έβγαλα το ρολόι από τον τοίχο για να πάρω την μπαταρία και εκεί κατάλαβα ότι το ρολόι έκανε καταγραφή των κινήσεών μας», ανέφερε ο νεαρός.

«Η κάμερα αυτή κάνει καταγραφή και έτσι θα μπορούσε να δει τι κάναμε μέσα στο σπίτι. Το ρολόι ήταν τοποθετημένο στην κουζίνα και έπιανε την είσοδο και την κουζίνα. Έγινε η καταγραφή στην ασφάλεια και από εκεί μου είπαν να μην πω τίποτα», κατέληξε.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια