Πως συμμορία πέντε διαρρηκτών άδειασε κοσμηματοπωλείο σε 1 λεπτό (vid)

Ελλάδα
Πως συμμορία πέντε διαρρηκτών άδειασε κοσμηματοπωλείο σε 1 λεπτό (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάμερα ασφαλείας κατάγραψε τις κινήσεις των πέντε δραστών, οι οποίοι εισέβαλαν στο κατάστημα στις 3:25 τα ξημερώματα της Τετάρτης

Μόλις ένα λεπτό έκανε συμμορία να αδειάσει κοσμηματοπωλείο στο Μεσολόγγι, σηκώνοντας κοσμήματα, ανυπολόγιστης μέχρις στιγμής αξίας.

Κάμερα ασφαλείας κατάγραψε τις κινήσεις των πέντε δραστών, οι οποίοι εισέβαλαν στο κατάστημα στις 3:25 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι διαρρήκτες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο και μέσα σε περίπου ένα λεπτό έσπασαν τις βιτρίνες και άδεισαν τις προθήκες με ταχύτατες κινήσεις.

Οι δράστες συνέχισαν την επιδρομή, καταστρέφοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους, ακόμα κι όταν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του κοσμηματοπωλείου.

Ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε άμεσα από το σύστημα ασφαλείας του καταστήματος και ειδοποίησε την αστυνομία, ωστόσο οι δράστες πρόλαβαν να διαφύγουν με ένα μικρό άσπρο αυτοκίνητο, γεγονός που εκτιμάται πως η επιχείρηση ήταν καλά σχεδιασμένη.

Οι αστυνομικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News