Στην MEGAPLAST κάνουμε πράξη έναν βιώσιμο κόσμο!

Κρήτη
Στην MEGAPLAST κάνουμε πράξη έναν βιώσιμο κόσμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην MEGAPLAST, μέσα από καινοτόμες και βιώσιμες πολιτικές επενδύουμε συστηματικά στον πλανήτη μας και συμμετέχουμε στις συλλογικές προσπάθειες για ένα πράσινο μέλλον. Γιατί για την MEGAPLAST η Ημέρα της Γης είναι κάθε μέρα!

Στην MEGAPLAST, κορυφαίο κατασκευαστή παγκοσμίως στον τομέα της εύκαμπτης συσκευασίας, γνωρίζουμε ότι η επένδυση στον πλανήτη μας είναι απαραίτητη για την προστασία του και ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξουμε έναν δρόμο προς ένα μέλλον ευημερίας για όλους. Αυτή η αντίληψη αποτυπώνεται στον τρόπο με τον οποίο έχουμε ενσωματώσει την Αειφορία στη λειτουργία της εταιρείας μας, πιστοί στη δέσμευση να προστατεύουμε το περιβάλλον και να υποστηρίζουμε τη μακροπρόθεσμη οικονομική ανάπτυξη με ισχυρή κοινωνική συνείδηση.

  • Με 30% ανακυκλωμένες πρώτες ύλες,
  • με 50% μικρότερο αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα από τον μέσο όρο της αγοράς,
  • με 50% λιγότερα πλαστικά απόβλητα,
  • με 100% ανακυκλώσιμα προϊόντα και συσκευασίες και
  • με το 100% της ενέργειας να προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές,

στην MEGAPLAST δεν πιστεύουμε απλώς σε έναν βιώσιμο κόσμο, τον κάνουμε πράξη!

Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση κινείται η ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων με απώτερο στόχο να κάνουμε τον κόσμο ασφαλέστερο, καθαρότερο και πιο πράσινο για τις επόμενες γενιές. Η MEGAPLAST αναπτύσσει περαιτέρω την ECO σειρά των προϊόντων της έχοντας ολοκληρώσει τον σχεδιασμό νέων, οικολογικών μεμβρανών τόσο στην κατηγορία του ενισχυμένου film (fiber stretch film) αλλά και στην κατηγορία του διάτρητου film (perforated stretch film).

H Ημέρα της Γης, που φέτος γιορτάστηκε το περασμένο Σάββατο 22 Απριλίου, ήταν μια ευκαιρία οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να ενώσουν τις φωνές τους για να τονίσουν τη σημασία του να αφιερώσουμε τον χρόνο, τους πόρους και την ενέργειά μας στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και άλλων περιβαλλοντικών ζητημάτων, με κεντρικό σύνθημα «Επενδύουμε στον πλανήτη μας».

Στην MEGAPLAST, μέσα από καινοτόμες και βιώσιμες πολιτικές επενδύουμε συστηματικά στον πλανήτη μας και συμμετέχουμε στις συλλογικές προσπάθειες για ένα πράσινο μέλλον. Γιατί για την MEGAPLAST η Ημέρα της Γης είναι κάθε μέρα!

Σχετικά με την MEGAPLAST

Η MEGAPLAST ιδρύθηκε το 1995 και αποτελεί μία από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες  στην αγορά υλικών εύκαμπτης συσκευασίας. Με ισχυρό R&D αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα, πιστοποιημένα με Διεθνή Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας για την βιομηχανία και τον αγροτικό κλάδο. Διαθέτει παραγωγικές μονάδες στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Θήβα, και απασχολεί περισσότερους από 160 εργαζομένους. Με αμιγώς εξωστρεφές προφίλ, δραστηριοποιείται εμπορικά μέσω θυγατρικών σε Ευρώπη και Η.Π.Α καθώς και με ευρύ δίκτυο διανομέων, προσφέροντας αξιόπιστες και βιώσιμες λύσεις, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τον κλάδο.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.megaplast.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News