Αυτός είναι ο 56χρονος που «αγόρασε» 8χρονο για 900 ευρώ και το εξανάγκαζε να ζητιανεύει

Ελλάδα
Αυτός είναι ο 56χρονος που «αγόρασε» 8χρονο για 900 ευρώ και το εξανάγκαζε να ζητιανεύει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 56χρονος συνελήφθη στα Πατήσια για διακίνηση ανηλίκων - Αγνοείται η τύχη του παιδιού

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση του 56χρονου άνδρα από την Αλβανία ο οποίος συνελήφθη στα Πατήσια για διακίνηση ανηλίκων, μετά από διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Ο άνδρας «αγόρασε» ένα αγοράκι μόλις 8 ετών, από την οικογένειά του από την Αλβανία και το έφερε στην Αθήνα όπου το έβαζε να ζητιανεύει και του αποσπούσε όσα χρήματα συγκέντρωνε, σύμφωνα με το lawandorder.gr.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 24-4-2023 στα Πατήσια, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 56χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης, που εκδόθηκε έπειτα από αίτημα της χώρας προέλευσής του, στην οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -15- ετών για το αδίκημα της διακίνησης ανηλίκων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς το 2019 είχε αγοράσει έναντι 100.000 λεκ Αλβανίας από τα Τίρανα 1 οκτάχρονο αγόρι. Το έφερε στην Αθήνα το υποχρέωνε να επαιτεί και του έπαιρνε τα χρήματα. Έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη.

Ήδη είναι φυλακή μέχρι να εκδοθεί στην Αλβανία.

Η τύχη του παιδιού αγνοείται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News