Γιώργος Κιμούλης: Εκδικάζονται οι αγωγές κατά Δούκα, Χρυσικού και Ψαρρά - Τι ζητάει ο ηθοποιός

Life
Γιώργος Κιμούλης: Εκδικάζονται οι αγωγές κατά Δούκα, Χρυσικού και Ψαρρά - Τι ζητάει ο ηθοποιός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το κίνημα #MeToo» είπε o ηθοποιός

Οι αγωγές του Γιώργου Κιμούλη κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά, αλλά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) εκδικάζονται σήμερα Πέμπτη, με τον ηθοποιό να ζητά αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη.

Λίγο μετά τις 9:30, ο Γιώργος Κιμούλης εμφανίστηκε στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, με τον δικηγόρο του Βασίλη Καπερνάρο στο πλευρό του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο ηθοποιός χαρακτήρισε «σπουδαίο» το κίνημα #MeToo και τόνισε ότι κάποια πρόσωπα προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν.

«Θεωρώ ότι το κίνημα #MeToo είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά 17 χρόνια περίπου από τότε που η Αμερικανίδα Μπερκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει καθοδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Παράλληλα όμως έχουν εμφανιστεί κάποια πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Τα πρόσωπα αυτά πέρα από το γεγονός αυτό συκοφαντούν και προκαλούν ηθική βλάβη σε αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα».

Η Ζέτα Δούκα από την πλευρά της αρκέστηκε στη δήλωση πως «η αγωγή συζητήθηκε και περιμένουμε την απόφαση».

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News