Πίσω στην φυλακή 40χρονος φυγόποινος για ένοπλες ληστείες

Ελλάδα
Πίσω στην φυλακή 40χρονος φυγόποινος για ένοπλες ληστείες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σύλληψη έγινε για παραβίαση δικαστικής απόφασης και συγκεκριμένα για τα αδικήματα της ληστείας καθώς και της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών

Στην Αντίπαρο βρέθηκε ένας 40χρονος φυγόποινος, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (21/4) εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού του νησιού των Κυκλάδων.

Η σύλληψη του έγινε στην Χώρα της Αντιπάρου, για παραβίαση δικαστικής απόφασης και συγκεκριμένα για τα αδικήματα της ληστείας καθώς και της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών. Ο συλληφθείς, έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, καθώς έχει εκτίσει σε κατάστημα κράτησης μέρος της ποινής φυλάκισης που αφορά τα συγκεκριμένα αδικήματα.

Η Δικαιοσύνη είχε αποφασίσει την υφ’ όρων απόλυση του, ωστόσο, με νεότερη απόφαση αυτή ανακλήθηκε και ο 40χρονος έπρεπε να επιστρέψει στη φυλακή. Ωστόσο, προτίμησε και πάλι τον δρόμο της παρανομίας, μέχρι που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α.Σ. Αντιπάρου και οδηγήθηκε ξανά πίσω απ’ τα κάγκελα.

Η συνολική ποινή φυλάκισης είναι 9 χρόνια και 12 μήνες ενώ έχει εκτίσει μόνο τα δυόμιση, ενώ πλέον κατηγορείται και για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News