Εξιχνίαση ληστείας και σύλληψη 26χρονου δράστη

Ελλάδα
Εξιχνίαση ληστείας και σύλληψη 26χρονου δράστη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητείται ο συνεργός του

Στην εξιχνίαση ληστείας που διαπράχθηκε σε βάρος πεζού στο Παλαιό Ψυχικό προχώρησε η ΕΛΑΣ περνώντας χειροπέδες στον 26χρονο δράστη, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Η ληστεία έγινε στις αρχές Μαρτίου του 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας που έλαβε χώρα στο Παλαιό Ψυχικό την 5-3-2022.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες (25-4-2023) στην Αθήνα, 26χρονος ημεδαπός για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 5-3-2022, ο κατηγορούμενος από κοινού με άγνωστο συνεργό του, προσέγγισαν, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, 34χρονο πεζό ημεδαπό στο Παλαιό Ψυχικό και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν ρολόι χειρός.

Έπειτα από συνεχή έρευνα και συνδυαστική αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και αποδεικτικών μέσων, επετεύχθη η ταυτοποίηση του 26χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα και οδηγήθηκε στην έδρα της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

το χρηματικό ποσό των -4.800- ευρώ,

μικροποσότητα κάνναβης,

πέντε κροτίδες,

ρουχισμός που χρησιμοποιήθηκε στην ληστεία,

κινητό τηλέφωνο και κάρτες sim.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση του έτερου συνεργού του και τη συμμετοχή του σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News