Είδε το χάρο με τα μάτια του ένας 91χρονος που ξυλοκοπήθηκε από 3 κακοποιούς για 80 ευρω

Ελλάδα
Είδε το χάρο με τα μάτια του ένας 91χρονος που ξυλοκοπήθηκε από 3 κακοποιούς για 80 ευρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηλικιωμένος φώναζε για βοήθεια όμως κανένας δεν τον άκουγε

Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας έχει προκαλέσει ο άγριος ξυλοδαρμός ενός ηλικιωμένου άνδρας από τρεις κακοποιούς. Το περιστατικό συνέβει στις Καμάρες Χαλκίδας την Δευτέρα (24/4) το μεσημέρι.

Ο 91χρονος άνδρας νόμιζε ότι δεν θα βγει ζωντανός από τα χέρια των τριών αδίστακτων κακοποιών οι οποίοι τον χτυπούσαν με μανία και του φώναζαν να τους δώσει τα λεφτά

Τον έριξαν στο πάτωμα και τον γρονθοκόπησαν, ενώ τον έπιασαν και από το λαιμό απειλώντας τον ότι θα τον πνίξουν. Ο ηλικιωμένος φώναζε για βοήθεια όμως κανένας δεν τον άκουγε

Οι δράστες, 2 γυναίκες και ένας άντρας, εμφανίστηκαν στην αυλή του σπιτιού του. Ζήτησαν από τον ηλικιωμένο λίγο νερό. Εκείνος μπήκε στο σπίτι για να τους το προσφέρει, με τους δράστες να τον ακολουθούν και να κλείνουν την πόρτα πίσω τους.

Τότε ξεκίνησε και ο εφιάλτης για τον 91χρονο. Τον έστειλαν στο νοσοκομείο για... 80 ευρώ! Τόσα είναι τα χρήματα που βρήκαν στο σπίτι. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χαλκίδας μετά από αναζητήσεις κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους κατηγορούμενους, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν απο το θύμα και μάλιστα παραδέχθηκαν τις πράξεις τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News