Ξυλοδαρμός φοιτήτριας από τον πατέρα της επειδή έγινε μουσουλμάνα και έβαλε μαντήλα(vid)

Ελλάδα
Ξυλοδαρμός φοιτήτριας από τον πατέρα της επειδή έγινε μουσουλμάνα και έβαλε μαντήλα(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι λέει κοπέλα που ασπάστηκε το Ισλάμ

Σπάει τη σιωπή της η φοιτήτρια την οποία ξυλοφόρτωσε ο πατέρας της, επειδή ασπάστηκε το Ισλάμ και φόρεσε μαντίλα, λέγοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που την ξυλοκοπεί.

Η 24χρονη κοπέλα από το Βελεστίνο, μίλησε στο MEGA και την εκπομπή Live News για τον ξυλοδαρμό της από τον πατέρα της αλλά και το γεγονός ότι αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνα, ενώ εξηγεί ότι ο πατέρας της έχανε τον έλεγχο.

Η υπόθεση εξάλλου πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, με την κοπέλα αλλά και την μητέρα της να καταθέτουν ότι ζούσαν υπό τον φόβο του 50χρονου άνδρα, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη του σε τρία χρόνια φυλάκιση και τρεις μήνες χωρίς αναστολή.

«Ήταν δύο, είχε κάποια περιστασιακά, σταδιακά στον χρόνο, ήταν ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος, ήταν πολύ ευγενικός στην έξω κοινωνία, αλλά με την οικογένειά του κάποιες φορές ανέβαιναν τα νεύρα του και έχανε τον έλεγχο», είπε η κοπέλα.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cs5ws2igngw9

«Είχε κάποιες συμπεριφορές βίαιες αλλά αυτό δε γινόταν συχνά. Είναι μια κλειστή κοινωνία αλλά όλη η Ελλάδα έτσι είναι. Το 99% αποτελείται από χριστιανούς και είναι πάρα πολύ περίεργο και μη ανεκτικοί σε άλλη θρησκεία. Ήταν αρνητικός αλλά δεν ήταν μόνο ο πατέρας μου αλλά και το γύρω περιβάλλον», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την απόφασή της να αλλάξει θρησκεία, είπε ότι δεν επέλεξε να την ασπαστεί λόγω ενός έρωτα, αλλά επειδή ένιωσε πως την εκπροσωπεί.

«Το πρώτο πράγμα που πιστεύουν οι άνθρωποι είναι ότι αυτή τώρα βρήκε έναν άντρα μουσουλμάνο και άλλαξε θρησκεία. Όχι. Εγώ υποστηρίζω αυτό που θεωρώ για μένα αλήθεια, είμαι επιστήμονας και πρόεδρος της σχολής μου. Μέσα από αυτήν τη θέση και τον ρόλο που είχα έκανα διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Εκεί, είδα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνων να συμμετέχουν και να έχω πάρει μια μεγάλη βοήθεια, κάτι που ήταν ενάντια στην εικόνα που είχα σχηματίσει.

»Έκανα μια προσπάθεια να δώσω μια ευκαιρία σε αυτήν την θρησκεία και να την ψάξω. Και όσο την έψαχνα, τόσο περισσότερη πεπεισμένη ήμουν ότι οι αντιλήψεις και αυτό που περιγράφει το Ισλάμ, για μένα, εκπροσωπεί περισσότερο το ήθος μου».

Για την περίοδο που το ανακοίνωσε στους γονείς της και την αντίδραση του πατέρα της είπε: «Είπα στους γονείς μου ότι θα προσπαθήσω να έρθω στο χωριό και να μη δείχνω τη μαντίλα γιατί "δε θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση". Ο μπαμπάς μου είπε καλύτερα να μην έρθεις και αποφάσισα να έρθω για να τους δω λίγο. Με χτύπησε πολύ, είμαστε σε κατάσταση να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News